Опетнена корона (Е-книга)

10,99 лв.
Не е налично

Преди две години една грешка коства на Гидиън Роял момичето на мечтите му. Оттогава той е изгубил надежда и желание да се бори. Остава му само да търпи непрекъснатото изнудване, болката и загубата. Когато заминава за колежа, се надява да започне начисто. Съдбата обаче има други планове и пътят му отново се пресича с този на Савана Монтгомъри.

Савана вярва, че няма връщане назад след предателството на Гидиън.

ТОЙ МИСЛИ, ЧЕ ТЯ ГРЕШИ.

Прошка. Надежда. Изкупление. Гидиън се заклева да си върне единственото момиче, което някога е обичал. А когато един Роял даде обещание, би отишъл и накрай света, за да го изпълни.

 Автор
 Ерин Уот
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Семейство Роял
 Възраст
 18+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 208 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542727095
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора:

Ерин Уот е рожба на въображението на двама автори на бестселъри, свързани помежду си чрез любовта към знаменити книги и страстта към писането. Те споделят един и същ съзидателен интелект. Тяхната най-голяма любов (след семействата и домашните им любимци)? Да измислят забавни и понякога налудничави истории. Най-големият им страх? Раздялата. Повече за тях ще откриете на authorerinwatt.com.

* * * 

„Опетнена корона“ е допълнителна новела, съпътстваща поредицата „Семейство Роял“. Главни герои в нея са Гидиън Роял – най-големият от братята Роял, и Савана Монтгомъри. Хронологично действието попада между събитията в „3: Пясъчен замък“ и „4: Прокудената наследница“, но новелата е самостоятелно произведение и може да се чете отделно от пенталогията. „Семейство Роял“ се радва на интереса на читателите и е силно препоръчвано заглавие за любителите на съвременната романтична литература. Ласкави отзиви съпътстваха анонса и на новелата.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Ерин Уот е плод на въображението на двама автори на бестселъри, свързани чрез обичта си към страхотни книги и пристрастеност към писането. Те споделят едно и също творческо въображение.

Каква е най-голямата им любов (след семействата и домашните им любимци, разбира се)? Да измислят смешни – и понякога смахнати – истории. Най-големият страх? Да не се скарат. Може да се свържете с тях на общия им адрес: authorerinwatt@gmail.com