2: Деца на доблест и мъст

19,90 лв.
Не е налично

Магията се завърна в земите на Ориша...
Но борбата за сила не е приключила.
Войната тепърва започва!

След като направиха и невъзможното, Зели и Амари най-накрая успяха да върнат магията обратно по земите на Ориша. Но ритуалът се оказа по-могъщ, отколкото те очакваха, и пробуди силите не само в кръвта на маговете, а също и у някои благородници.

Сега Зели се бори, за да обедини маговете в Ориша, където врагът е също толкова силен. Но когато благородниците и войската се обединят, за да поддържат контрола над Ориша, Зели ще трябва да се пребори, за да осигури трона на Амари и да защити новите магове от разврата на монархията.

На фона на наближаващата гражданска война Зели ще трябва да открие начин да възроди кралството или да наблюдава разпада на Ориша.


„Деца на доблест и мъст“ е финалист в надпреварата за читателския вот на наградите Goodreads за 2020 г. в категорията Best Young Adult Fantasy & Science Fiction с 28 489 гласа.

 Автор
 Томи Адейеми
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Деца от кръв и кости
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 416 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542724322

За автора: Томи Адейеми е американска писателка от нигерийски произход, носител на наградите „Хюго“ и „Небюла“ за дебютния си роман „Деца от кръв и кости“. Тя е учител по творческо писане и понастоящем живее в Сан Диего, Калифорния. След дипломирането си от Харвардския университет с отличие по английска литература продължава обучението си в Салвадор, Бразилия, където специализира в южноафриканска митология, религия и култура.

Когато не работи върху романите си, тя пише в своя блог за творческо писане: tomiadeyemi.com

Жана Стефанова Илиева 15/09/2020

Страхотна трилогия! Нямам търпение за следващата книга. Кога ще излезне 3-тата книга?

Красимира Иванова Георгиева 04/04/2024

Възнамерява те ли да издадете и последната книга от поредицата.или ще се отказали?

Добавяне на коментар: