1: Дете на пустинята

12,90 лв.
Не е налично

Съдбата на пустинята е в нейните ръце...

Смъртни управляват пустинния народ на Мираджи, но из дивата, безплодна пустош все още скитат мистични зверове, а според мълвата някъде джинове продължават да практикуват магиите си...

Във враждебния и суров град Дъстуок обаче няма нищо магическо. Това не е място за човек, ако е беден, сирак или ако е жена. Амани Ал’Хиза е всичките три. Тя е отличен стрелец, но умението й не може да й помогне да се измъкне от Дъстуок, където е обречена на уреден брак или смърт. А така отчаяно копнее да види света, за който е слушала единствено от историите край огъня. Когато изневиделица й се предоставя шансът да избяга с мистериозен и смайващо красив чужденец, Амани не се поколебава. И въпреки че от години мечтае да напусне родния си град, никога не си е представяла, че ще го направи, яздейки митичен кон, бягайки от смъртоносната армия на султана с човек, издирван за измяна. Не си е представяла и че ще се влюби в него… Или пък че той би могъл да й помогне да разкрие могъща тайна за това коя е всъщност.

 Автор
 Олуин Хамилтън
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Дете на пустинята
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 272 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542717218
Теодора Димитрова Койчева 29/05/2016

Книгата е страхотна ! Това е една от най - добрите книги от които съм чела. Надявам се втората част по - бързе излезе , защото първата свърши в най - интересната част ! Наистина пленяваща , изживяваш чувствата на героите ! ❤

Кристиана Цанкова Цанкова 07/03/2017

Здравейте, искам да попитам за датата на излизане за втората книга, сега на 11-ти ли остава, защото вече нямам търпение да си я взема? Първата книга беше невероятно интересна!!! :) <3 :)

Егмонт 07/03/2017

Здравей, Кристиана! За съжаление се наложи да отложим издаването на втората част по независещи от нас причини, но правим всичко по силите си тя да е при вас възможно най-скоро и ще обявим повече информация в тази връзка при първа възможност. Поздрави!

Добавяне на коментар:

Авторът

Олуин Хамилтън е родена в Торонто и прекарва детството си в постоянно местене из Европа и Канада, докато родителите й не заживяват във Франция, където тя израства и развива слабост към жанра фентъзи и героините в мъжки дрехи. По-късно напуска Франция, за да учи история на изкуството в Кралския университет, а след това остава да живее в Лондон.

 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria) on