3: Финалната права

24,90 лв.

Тайни и лъжи...

Животът ми премина, воден от една единствена цел – отмъщение.

Бях повече енигма, отколкото човек. Толкова дълго отричах, че имам собствено туптящо сърце.

Докато не срещнах нея. Докато тя не изрови изстрадалото ми безчувствено сърце и не ми показа, че съм способен да изпитвам всякакви емоции.

Затова платихме скъпо. И все още плащаме.

А тя все още го пази като съкровище. Него - безполезното сърце на безмилостния крадец и безсрамния злодей, в когото се влюби. А аз се страхувам, че вече не съм този човек.

С лъжите, които изрекох, с живота, който водех, грешките ми започват да ме стигат, ден след ден, една по една.

Това е последният ми шанс и нямам намерение да я загубя отново. Измамата започва да се разплита, а загубата на човечност може да е единственото нещо, което ще спаси и двама ни.

Ако не е твърде късно за това.

Финал на поредицата БРАТСТВОТО НА ГАРВАНА

 Автор
 Кейт Стюарт
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Братството на гарвана
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 130 x 200 мм
 Страници
576 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542730484
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

„Финалната права“ е финалът на нашумялата поредица „Братството на гарвана“. Трилогията разказва мрачна, изпепеляваща приказка, изпълнена с мистерия и напрежение. Заглавията от нея влизат в класацията топ 50 на Amazon и се радват на сериозен отзвук в социалните мрежи – само в TikTok видеата за поредицата имат над 31 млн. гледания до момента. Списание Glamour я определя като съвременен преразказ на легендата за Робин Худ, с изгарящ сюжет, който влиза под кожата. А бестселър авторката на New York Time - Л. Дж. Шен казва за нея, че това е най-непредвидимата, завладяваща и чувствена история, която е чела тази година.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: