1: Изпитанията на Кралицата на Слънцето

19,90 лв.

Десет претендентки. Четири смъртоносни изпитания. Само една от тях може да спечели сърцето на Краля на Слънцето.

Лор е изтърпяла дванайсет мъчителни години в затвор под управлението на Краля на Аврора. Единственото ѝ желание е да се измъкне и да му отмъсти за всяка минута страдание, на която е била подложена.

Когато изненадващо е освободена, Лор открива, че е попаднала в ръцете на съперничещ владетел – Кралят на Слънцето. Изведнъж се озовава в центъра на вниманието, когато ѝ се налага да се съревновава с други девет Достойни, за да стане кралица. Ако успее да спечели сърцето на Краля на Слънцето, младата жена ще получи свободата си и шанс за дългоочакваното отмъщение.

Но Лор не принадлежи на Изпитанието на Кралицата на Слънцето. Тя не само не разбира защо е била освободена, но и не е поданик на двора на Краля на Слънцето. Другите Достойни презират присъствието ѝ и няма да спрат пред нищо, за да я изхвърлят от Изпитанията. Завинаги.

Пред Лор има един-единствен изход – тя трябва да спечели. Защото ако загуби – губи и живота си. Или дори по-лошо – ще бъде върната на злия и жаден за мъст крал на Аврора.

Книга първа от поредица АРТЕФАКТИТЕ НА УРАНОС

 Автор
Ниша Дж. Тули
 Тип
 Фентъзи роман
 Поредица
Артефактите на Уранос
 Корица
 Мека
 Формат
145 x 210 мм
 Страници
 384
 ISBN/Баркод
9789542732013

За автора:

Copyright Nisha Tuli

Ниша Дж. Тули е канадска авторка на фентъзи романтични романи, чиито книги включват страхотни героини, изстрадани любовни истории и много, много (сексуално) напрежение. За историите си се вдъхновява от индийското си наследство, умело преплитайки живи и завладяващи герои, обстановка и сюжетни линии. Ниша иска да остави своите читатели без дъх и молещи се за още и се наслаждава да кара героите си да страдат, преди да им даде много заслужения щастлив край. Когато не пише или проучва, Ниша обожава да пътува, да се наслаждава на храната и да приключенства на къмпинг с партньора си, двете си деца и техния пухкав самоед.

 

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: