Целувка за Ана

9,90 лв.
Не е налично

Една година в Париж? Звучи божествено. В действителност, обаче, 17-годишната Ана от Атланта не е очарована от перспективата да учи в гимназия толкова далеч от дома. Заради странната прищявка на баща си, тя трябва да зареже работата в киносалона, която й харесва, да не говорим за приятелите си и момчето, по което си пада. И въпреки че дори не говори френски, скоро Ана се научава да цени живота във Франция - ароматното кафе, криволичещите улички, великолепните сгради... и умопомрачително привлекателния Етиен Сен Клер. Той й показва колко красив може да бъде Париж и се превръща в най-добрия й приятел. Но колкото повече приятелството им ги сплотява, толкова по-несигурни стават те в чувствата си. И не само,защото Етиен е вече зает - ако трябва да сме честни, Ана също е. Но в града на светлините мечтите намират начин да се сбъднат... Дали Ана ще получи своята дългоочаквана парижка целувка?

Научете от новата книга със стикера BRAVO ПРЕПОРЪЧВА.

 Автор
 Стефъни Пъркинс
 Тип
 Роман
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 368 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542710318

Една година в Париж? Звучи божествено. В действителност, обаче, 17-годишната Ана от Атланта не е очарована от перспективата да учи в гимназия толкова далеч от дома. Заради странната прищявка на баща си, тя трябва да зареже работата в киносалона, която й харесва, да не говорим за приятелите си и момчето, по което си пада. И въпреки че дори не говори френски, скоро Ана се научава да цени живота във Франция – ароматното кафе, криволичещите улички, великолепните сгради... и умопомрачително привлекателния Етиен Сен Клер. Той й показва колко красив може да бъде Париж и се превръща в най-добрия й приятел. Но колкото повече приятелството им ги сплотява, толкова по-несигурни стават те в чувствата си. И не само,защото Етиен е вече зает – ако трябва да сме честни, Ана също е. Но в града на светлините мечтите намират начин да се сбъднат... Дали Ана ще получи своята дългоочаквана парижка целувка?

* * *

Авторът

Стефъни Пъркинс е родена в Южна Каролина, израства в Аризона, дипломира се в университети в Сан Франциско и Атланта, а днес живее в планините на Ашвил, Северна Каролина заедно със съпруга си и котарак на име Г-н Тъмнъс. Тя е автор на романи за тийнейджъри и възрастни (които не се страхуват да си признаят, че тийн книгите са страхотни). Споделя, че работата й винаги е била свързана с книги – първо като консултант в книжарница, после като библиотекар, а днес като писател.

Повече за Стефъни Пъркинс ще откриете в сайта й на адрес www.stephanieperkins.com

* * *

Отзивите

„Целувка за Ана” е международен бестселър, който се нарежда в класацията за най-добри тийн книги на NPR за 2010 и заема 53-о място в класацията 100-те най-добри тийн книги на всички времена, отново на NPR. Романът е финалист на наградата Cybils за 2011 година, присъства и в листата за най-добра художествена литература на YALSA за 2012 г. „Дебютът на Пъркинс, предаден чрез симпатичния, интроспективен глас на Ана, е увлекателно и приятно четиво”, коментират от BOOKLIST. „Интелигентен диалог, свежи герои и интересно преплетени взаимоотношения... автор, който съчетава по елегантен начин романтиката с реалността”, пишат в KIRKUS. Убедете се и вие.

Петя Иванова Кънчева 03/01/2014

Книгата е невероятна! Чете се на един дъх, изживява се от корица до корица и всеки получава своята поука. Това беше последната книга, която прочетох за 2013г. и съм доволна и очарована, че точно с нея изпратих старата година. Горещо я препоръчвам!

Виктория Димитрова Костадинова 24/07/2016

Здравейте! Искам да попитам кога отново ще бъде в наличност книгата?

Егмонт България 25/07/2016

Здравейте, Виктория Костадинова, За съжаление допечатка не се планира. Поздрави!

Дамяна Йорданова Данова 26/06/2018

Здравейте, искам да планирам дали отново ще имате от тази книга отново и дали ще е в скоро време?

Егмонт 09/07/2018

Здравей, Дамяна! Не сме планирали допечатка на „Целувка за Ана“. Поздрави!

Ана Мария Мигленова 31/08/2018

Здравейте, кога книгата ще бъде налична? НЕВЕРОЯТНА Е и изгарям от желание да си я купя

Егмонт 10/09/2018

Здравей, Ана! Не сме планирали допечатка на изданието. Поздрави!

Рима Джамал Аси 10/10/2019

Очаква ли се скоро да има бройки на книгата, защото изключитрлно много искам да я прочета?

Егмонт България 28/10/2019

Здравейте, не се предвижда допечатка на „Целувка за Ана“. Хубава седмица.

Добавяне на коментар:
spacer