Рапунцел и разбойникът

2,90 лв.
Не е налично

Представи си, че си заключена в самотна кула и разполагаш с цялото време на света... Кои биха били твоите любими неща, с които да се занимаваш, за да не скучаеш? Със сигурност ще откриеш своето хоби на страниците на специалното издание РАПУНЦЕЛ И РАЗБОЙНИКЪТ!

 Марка
 Рапунцел и разбойникът
 Възраст
 4+
 Корица
 Мека
 Формат
 21 x 28
 Страници
 32 цветни
 ISBN/Баркод
 9771313467019

Разплети историята за дългокосата красавица и нейния разбойник!

Представи си, че си заключена в самотна кула и разполагаш с цялото време на света...  Кои биха били твоите любими неща, с които да се занимаваш, за да не скучаеш? Със сигурност ще откриеш своето хоби на страниците на специалното издание РАПУНЦЕЛ И РАЗБОЙНИКЪТ!


Запознай се с героите от „Рапунцел и разбойникът“!
На тези страници ще прочетеш най-важното за Флин Райдър, Рапунцел, Паскал, Майка Готел, Максимус и Братята Стабингтън

Рапунцел и разбойникътРапунцел и разбойникът

Златното цвете
Много, много отдавна една мъничка частица от слънцето падна на Земята и от нея поникна вълшебно златно цвете с лечебна сила. Подреди частите на пъзела

Хартиена кула за твоята книга
Госпожа Готел открадна мъничкото момиченце от люлката му в двореца и го затвори в кулата си вдън гори. Сега ти можеш да превърнеш кулата в красив разделител, с който да отбелязваш до коя страница си стигнала в любимата си книга с приказки.

Време за хоби
Заключена в самотната кула Рапунцел разполага с цялото време на света! Но при нея никога не липсва нещо за правене! Подреди буквите и разбери кои са любимите хобита на Рапунцел.

Нарисувай мечтата си
Друго любимо занимание на Рапунцел е да рисува по стените на кулата. Използвай и ти въображението си и нарисувай своята мечта тук!

История: Рисунката на Паскал

Рапунцел и разбойникътРапунцел и разбойникът

Бягство от кулата
Рапунцел скоро разбира, че Майка Готел иска да я държи в кулата завинаги. И докато „майка й“ е навън, Рапунцел и Флин напускат кулата.Можеш ли да свържеш с линия детайлите с мястото им на голямата картинката?

Рапунцел и разбойникътРапунцел и разбойникът

Бягството
По петите на Рапунцел и Флин са Майка Готел, Максимус, Братята Стабингтън и дворцовите стражи. Те неотклонно ги преследват в гъстата гора. Можеш ли да решиш тези загадки?

Игра: Бягството на Флин
Ще помогнеш ли на Флин да се измъкне, като изиграеш тази игра с приятели?

Рапунцел и разбойникътРапунцел и разбойникът

История: Летящи звезди

Игра с фенери
След вълнуващ ден, прекаран с Флин, Рапунцел най-после вижда танцуващите светлини. Девойката разбра, че това всъщност са стотици фенери, които от двореца пускат в небето всяка годината рождения ден на изгубената принцеса. Изиграй играта

Смели мечти
След вълшебния ден заедно, Флин и Рапунцел разбират, че са създадени един за друг.Намери мястото на парченцата от рисунката.

Отново в плен
Щастието на Флин и Рапунцел не продължава дълго. Скоро стражите залавят Флин и го хвърлят в тъмницата. Майка Готел намира съкрушената Рапунцел и я отвежда в кулата.Помогни на Флин да избяга, като намериш трите ключа, скрити на страницата.

Спусни си косата!
Кой успява да спасил Рапунцел от Майка Готел и да я върне при нейното  семейството?Проследи пътя на витото растение и разбери кой я спасява.

И заживели щастливо
Дали краят на тази история в щастлив? Прочети тези откъси и ще разбереш. А после оцвети рисунката!

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer