8: По света и у тях

5,99 лв.
Не е налично

Казано накратко, мишокът и патокът са мишок и паток, когато са на път. Този макрокомикс ти предлага цели шест приключения с пътешествия, за да те убеди. Някои са по света. Други - у тях.

 Марка
 Мики Маус и Доналд Дък
 Тип
 Комиксови книги
 Поредица
 Макрокомикс
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 192 цветни
 ISBN/Баркод
 977131404507008

Прави са тези, които твърдят, че пътуването образова. „Образованието“ може да е класическо, ако посетиш Венеция и се заемеш с изучаване на плаващи паметници на културата, както прави Скрудж. Може да е и напълно новаторско – като урока по размяна на роли, даден на Мики в Пуерто Саладо от Черния Пит. Може и да е практично – като поуката за полиране на монети, която е принуден да признае Доналд след злополучно посещение на Везувий при Маджика де Спел. Пътуването понякога уж е по работа, а ти се струва истинска почивка – като мисията на Дейзи в Малдовия. А понякога е ваканция, която по принуда преминава в труд – като смразяващите събития около Гуфи и Мики в планината Бум-Бам.

Казано накратко, мишокът и патокът са мишок и паток, когато са на път. Този макрокомикс ти предлага цели шест приключения с пътешествия, за да те убеди. Някои са по света. Други – у тях.

Макрокомикс

Макрокомикс

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: