10: Из Дивия запад

5,99 лв.
Не е налично

Ако играеш на асоциации и ти се падне "Дивият запад", вероятно ще започнеш обясненията си с "каубой", "кон" и "пистолет". Досега. След като прочетеш тези комикси, думите ще са "миролюбец", "папагал" и "бумеранг".

В десетия поред макрокомикс, приключенията са без всякакъв ред. В една от историите Доналд влиза в ролята на водач на летовници в ранчо, в друга - Мики е решен да стане "печен каубой", без да използва пистолет, а в трета - Дейзи и Баба Дък (или може би са техните прапрабаби) те отвеждат във времето, когато Западът наистина е див и се нуждае от опитомяване. Да не забравяме и папагала. Или не, ако нямаш пакетче ментолки, по-добре го забрави засега.

Готов ли си? Повдигни каубойската си шапка над очите - така по-лесно ще четеш!

 Марка
 Мики Маус и Доналд Дък
 Тип
 Комиксови книги
 Поредица
 Макрокомикс
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 192 цветни
 ISBN/Баркод
 977131404507010

Ако играеш на асоциации и ти се падне „Дивият запад“, вероятно ще започнеш обясненията си с „каубой“, „кон“ и „пистолет“. Досега. След като прочетеш тези комикси, думите ще са „миролюбец“, „папагал“ и „бумеранг“.

В десетия поред макрокомикс, приключенията са без всякакъв ред. В една от историите Доналд влиза в ролята на водач на летовници в ранчо, в друга – Мики е решен да стане „печен каубой“, без да използва пистолет, а в трета – Дейзи и Баба Дък (или може би са техните прапрабаби) те отвеждат във времето, когато Западът наистина е див и се нуждае от опитомяване. Да не забравяме и папагала. Или не, ако нямаш пакетче ментолки, по-добре го забрави засега.

Готов ли си? Повдигни каубойската си шапка над очите – така по-лесно ще четеш!

Макрокомикс

Макрокомикс

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: