УИЧ 83

3,90 лв.
Не е налично

ЗАВРЪЩАНЕ В КАНДРАКАР:

Вече и петте момичета от УИЧ преоткриха магичните си способности и се чувстват по-непобедими от всякога. В търсене на силата си обаче, Уил без да иска помогна на Тъмната майка да се отскубне от оковите си. Вече свободна, мрачната кралица е на крачка да осъществи плана си. Дали УИЧ наистина са готови да я спрат и да се впуснат в едно особено опасно изпитание?!

Ноември 2009
Списание УИЧ
Месечна периодичност
Обем на броя:
64 страници
+ подарък
Формат: 17 х 24 см

"Няма невъзможни неща!" - навярно многократно си чувала тази реплика и вече ти се струва клише. Предстои ти да се убедиш обаче, че заради теб петте приятелки от УИЧ са способни да постигнат нещо наистина невероятно. Например да поканят на страниците на списанието един необикновен гост със световна слава…

Не кой да е, а един от кралете на световната мода - Джорджо Армани!

Великите дизайнери като Армани, освен че владеят магията да създават най-стилните дрехи в света, знаят и нещо много по-важно от модните вълшебства - че за да се чувстваш истински красива, трябва да прогониш всичко безвкусно не само от гардероба си, но и от душата си. Кажи сбогом на всички грозни чувства - на завистта, двуличието, ревността, гнева, самовъзвеличаването и др.

Наслади се на новия външен вид на петте момичета от УИЧ, създаден лично от Армани, както и на новите им вълшебни приключения, които ще те отведат далеч отвъд границите на фантазията.

ЗАВРЪЩАНЕ В КАНДРАКАР

Вече и петте момичета от УИЧ преоткриха магичните си способности и се чувстват по-непобедими отвсякога. В търсене на силата си обаче, Уил без да иска помогна на Тъмната майка да се отскубне от оковите си. Вече свободна, мрачната кралица е на крачка да осъществи плана си. Дали УИЧ наистина са готови да я спрат и да се впуснат в едно особено опасно изпитание?!

+ Училищна папка
Подарък УИЧ

И още:
Стил УИЧ: 100% Армани | Хороскоп УИЧ | Конкурс УИЧ
Свежа зона:
Актуално: Шакира - по-дива от всякога | Психо: Фен или звезда? | Гардероб: Как посрещаш зимата?

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer