2: Изкуплението на Кирос

12,90 лв.
Не е налично

Когато Джакс и Саша срещат Джордан Елис за пръв път, те веднага разбират, че тя не е обикновена тийнейджърка. Освен че е дъщеря на президента, е и Анаво - жива потомка на Ева и безценен дар за братята Мефисто. Това, което не знаят обаче, е, че Ерикс има дяволски план да отвлече момичето и да зароби душата на нейния баща. Ако планът му проработи, последствията ще са катастрофални. За да предотвратят това, момчетата трябва да влязат в надпревара с времето.Вълнуваща история, преливаща от романтика, опасности и интриги, "Изкуплението на Кирос" ще ви потопи отново в митичния свят на "Заветът Мефисто".

 Автор
 Тринити Фейгън
 Тип
 Фентъзи романс
 Поредица
 Заветът Мефисто
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 424 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542709268
Поредица ЗАВЕТЪТ МЕФИСТО във Facebook

Когато Джакс и Саша срещат Джордан Елис за пръв път, те веднага разбират, че тя не е обикновена тийнейджърка. Освен че е дъщеря на президента, е и Анаво – жива потомка на Ева и безценен дар за братята Мефисто. Това, което не знаят обаче, е, че Ерикс има дяволски план да отвлече момичето и да зароби душата на нейния баща. Ако планът му проработи, последствията ще са катастрофални. За да предотвратят това, момчетата трябва да влязат в надпревара с времето.

Вълнуваща история, преливаща от романтика, опасности и интриги, „Изкуплението на Кирос” ще ви потопи отново в митичния свят на „Заветът Мефисто”.

Авторът
Тринити Фейгън не винаги е била писателка. Дълги години работи като счетоводител, преди да последва мечтата си и да се отдаде на творчество. Превзема литературната сцена на САЩ с поредица от книги, проследяващи комичните и заплетени приключения на щатски данъчен инспектор, първата от които й носи наградата RITA. Тринити е носител и на наградата за писатели на романси „Златно сърце”. Въображението й, обаче, винаги е било увлечено от идеята за живот след смъртта. Тя намира начини да задоволи своя интерес към въпросите за съществуването на Ада и Рая, проучвайки какво си представят хората и след това създавайки своя собствена митология в дебютния си роман за тийнейджъри „Изкуплението на Аякс”.
Писателката обожава метъл и рок музика, Скалистите планини, шоколадовия кекс и колежанския футбол. Не й допадат сълзливите истории и лицемерието. Сред най-любимите й занимания е писането. В момента Тринити живее, пише и разваля слуха си, слушайки любимата си музика, в най-слабо заселената част на западен Тексас със съпруга си и една много зла котка.

Веселина Иванова Василева 21/09/2013

Великолепна книга бих казала заслужаваше си всяка минута която я четох ако някой се двоуми дали да си я вземе аз бих му казала да побърза час по скоро.Невероятна книга с така любов изпълнена брава на авторката.

Веселина Иванова Василева 23/11/2013

Може ли само да попитам кога ще излезе 3-та книга.Благодаря предварително.

Людмила Георгиева Колева 15/01/2014

Много хубава поредица и двете книги са уникални. Може ли да попитам кога излиза третата книга ?

Румяна Михайлова 10/07/2014

Моето питане също е кога ще има ново заглавие от тази поредица? Книгите са много интересни и е истинско мъчение да очакваш излизането на следващата толкова дълго. Виждам, че не е отговорено на другите питания, надявам се все пак да получим конкретен отговор.

Василена Николаева Симеонова-Петкова 01/08/2014

И аз бих искала да попитам кога и дали въобще ще се издадат и другите книги от поредицата?Който не ги е чел му ги препоръчвам.Изключително стилно и добре написани.Много интересен сюжет.Заслужават си да бъдат купени.

Нур 07/08/2015

Много бих искала да си я поръчам,но се е изчерпала.Надявам се да я имате отново.

Магдалена 03/10/2015

Здравейте! Моят въпрос няма да ви изненада, защото е свързан с третата книга. Стана ясно, че авторката е завършила и третата книга и вече е на американския пазар (или скоро ще бъде). Искам да попитам дали ще издавате книгата на български? Бях чела и, че няма да я печатате но силно се надявам това да не е така. Моля да от отговорите на въпроса ми! Благодаря предварително!

Маринела 18/10/2015

Книгата е невероятна!!!Който се чуди дали да си я вземе му препоръчвам задължителна да си я купи!!!!!

йоанна константинова тошева 08/11/2015

бих искала да ви попитам кога ще бъде в наличност втората книга от много време се опитвам да си я купя но без резултат моля ви поне ми кажете :)

Каролина Р. Кралева 23/12/2015

The Mephisto Mark (The Mephisto Covenant #3) Published September 24th 2013 Няма ли да я издадете?

Мария Бориславова Стоянова 07/04/2016

Няма ли вече да издадете третата книга? Станахме много нетърпеливи.. :)

Йоана Константинова 10/04/2016

Може ли само да попитам кога втората книга ще е в наличност? Първата ми беше много интересна и искам да прочета и втората.

Сияна 02/07/2016

Книгата е изклчително добра препрочитах я над пет пъти искам да попитам ще идадете ли и другите части

Егмонт България 03/07/2016

Здравейте, за съжаление не се планира издаване на останалите заглавия от поредицата.

Allli123 31/10/2016

Книгата е много интересна и героите са невероятни! Много ми харесва колко силна е връзката между Джордан и Кий, въпреки всички препядствия. Смятате ли да превеждате и другите книги от поредицата? Много се надявам да ги преведете, защото съм сигурна, че ще са страхотни!!!

Zorry 09/04/2017

I'm i love with this book! Честно, трябва да преведете и останалите 3 книги от поредицата... Те вълнуват и държат читателите на тръни и в доста голямо напрежение през цялото време. Страшно много уважавам писателката, че има такъв усет за историята на тези братя и с всяко четене се долавя професионализма на госпожа Тринити Фейгън. Ще се радвам да промените решението си и да ги преведете!

Ивет Ивайлова Гушлекова 17/03/2021

Прочетох и двете книги още когато се издадоха на бъларски и очаквах да излезе цялата поредица. Замиисъла на поредицата е страхотен и оригинален и е ужасно и просто без коментар, че не се довършва нещо до край. Сигурна съм, че поредицата има много почитатели, които очакват продължението! Егмонт, моля да се довършват такива страхотни поредици, а не да се подпалва интереса на читателя и да се спре до издаването на 2рата книга. Благодая!

Добавяне на коментар:
spacer