Слънцето и Звездата: Една история за Нико ди Анджело (Е-книга)

17,99 лв.
Не е налично

Когато си син на Хадес, животът ти е пълен с обрати.

Нико ди Анджело е преживял много - от преждевременната смърт на майка си и сестра си, през разкриването му против волята му, до загубата на приятеля си Джейсън по време на изпитанията на Аполон. Но в живота му има един слънчев лъч - буквално. Гаджето му Уил Солас, син на Аполон. Заедно двамата полубогове могат да преодолеят всяко препятствие и враг.

Поне така беше до този момент...

Сега един глас, който идва от Тартара, измъчва и преследва Нико. Той смята, че знае кой стои зад това – титан на име Боб, когото Пърси и Анабел е трябвало да оставят зад себе си при бягството си от царството на Хадес. Сънищата, които Нико сънува, и последното пророчество на Рейчъл Деър доказват, че Боб е в голяма беда.

Нико е решен да тръгне да го търси, независимо дали това се харесва на г-н Д. и Хирон. И, разбира се, Уил настоява да дойде с него. Но възможно ли е същество, създадено от светлина, да оцелее в най-тъмната част на света? Нико ще трябва да се изправи срещу вътрешни и външни демони, докато връзката му с Уил е подложена на изпитание.

 Автори
 Рик Риърдън и Марк Оширо
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Пърси Джаксън и боговете на Олимп
 Възраст
 12+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 512 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542730729

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: