2: Изход (Е-книга)

22,99 лв.
Не е налично

Този призрачен град ме преследва и в сънищата. Наясно съм, че никога няма да забравя времето, което прекарах тук, в Трипъл Фолс. Все още ги усещам до мен – моите летни момчета. Но когато опасността дойде до прага ми, аз се предадох. Не се вслушах в нито едно предупреждение. Позволих на болестта и любовта да ме водят и унищожат.

Всички носим вина за случилото се. Бяхме нехайни и безразсъдни, мислехме, че младостта ни прави недостижими, освободени от грехове, което ни струваше скъпо.

Това е причината да се върна – да се помиря със съдбата си. Да се примиря с това, което съм, независимо от всички и всичко.

Не мога да живея повече в лъжа.

Книга втора от поредицата БРАТСТВОТО НА ГАРВАНА

 Автор
 Кейт Стюарт
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Братството на гарвана
 Възраст
 18+
 Формат
 EPUB3
 Страници
560 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542730477
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

„Изход“ е книга втора от нашумялата поредица „Братството на гарвана“. Трилогията разказва мрачна, изпепеляваща приказка, изпълнена с мистерия и напрежение. Заглавията от нея влизат в класацията топ 50 на Amazon и се радват на сериозен отзвук в социалните мрежи – само в TikTok видеата за поредицата имат над 31 млн. гледания до момента. Списание Glamour я определя като съвременен преразказ на легендата за Робин Худ, с изгарящ сюжет, който влиза под кожата. А бестселър авторката на New York Time - Л. Дж. Шен казва за нея, че това е най-непредвидимата, завладяваща и чувствена история, която е чела тази година.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: