2: Бяла като сняг

13,90 лв.
Не е налично

Късче лед под горещото лятно слънце…

Бягайки от славата, придобита след като помогна да бъде заловена най-голямата престъпна групировка в Хелзинки, седемнадесетгодишната Лумики Андерсон заминава за Прага. Там тя се надява да открадне седмици на тишина и спокойствие сред лудницата от туристи. Но, малко след като пристига, се сблъсква с уплашена, странна млада жена, която твърди, че е отдавна изчезналата й сестра Ленка. И въпреки, че не вярва на историята, Лумики не може просто да я подмине.

Младата жена бързо бива въвлечена в тъжния и странен свят на Ленка, разкривайки тайна, която ще е отведе от сърцето на порочна секта до най-високите ешелони на корпоративния бизнес. Бягайки, за да спаси живота си отново, Лумики трябва да използва всичките си способности, за да оцелее. Но дали ще успее да го постигне сама?

 Автор
Сала Симука
 Поредица
Снежанка
 Тип
 Роман
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 21
 Страници
 192 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542719199
Гергана Кръстева 22/01/2017

Здравейте, Книгите са интересни,динамични и увлекателни. Но открих печатна грешка в първата книга, а после се повтаря във втората. Главната героиня се казва Лумики Андершон в книгите а резюмето на корицата е за писана Лумики Андерсон. Във втората книга казват че баща й се казва Петер Андершон и резюмето на книгата отново същата грешка. Моля обърнете внимание! Поредицата е страхотна.

Егмонт 07/02/2017

Здравейте, Гергана! Благодарим за обратната връзка и се извиняваме най-искрено за грешката, на която сте се натъкнали - определено ще я имаме предвид за бъдещите издания от поредицата. Поздрави!

Добавяне на коментар:
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria) on

 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria) on