1: Копнеж

19,90 лв.
Не е налично

Целият ми живот се промени в мига, в който прекрачих прага на академия „Катмиър“. Нищо в това място или в учениците, които учат тук, не изглежда каквото е. И ето ме мен – прост смъртен сред богове… или чудовища. Все още не мога да реша към коя от враждуващите фракции принадлежа, ако изобщо принадлежа някъде. Знам със сигурност, че единственото нещо, което ги обединява, е омразата им към мен.

Джаксън Вега. Вампир, който не е изпитвал нищо стотици години и криещ у себе си страховити тайни. В него има нещо, което ме привлича. Нещо тайнствено и наранено, което пасва на моята изтерзана душа.

И което може да погуби и двама ни.

Защото има причина Джаксън да се е предпазвал вече толкова години. А сега някой всячески се опитва да пробуди заспалото чудовище и аз няма как да не се запитам: не съм ли просто примамка…

 Автор
 Трейси Улф
 Тип
 Паранормална романтика
 Поредица
 Копнеж
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
145 x 210 мм
 Страници
 560
 ISBN/Баркод
9789542725732

Трейси Улф

обича вампирите, драконите и всички онези същества, които се пробуждат нощем. Някога професор по английски език, днес тя е посветила цялото си време на писане на мрачни, романтични истории. Живее в Остин, щата Тексас, заедно със семейството си. Официалният ѝ уебсайт е tracywolffbooks.com

„Копнеж“ е първият роман от едноименна поредица за тийнейджъри, определяна като „Здрач“ за едно ново поколение. Романтичен и декадентски разказ за това, какво се случва, когато този, за когото копнееш е и този, заради когото можеш да умреш.

Световната премиера на романа бе през април 2020 г., когато последва новина, че Universal Pictures придобива правата за екранизация.

Вижте продължението 2: „Камък“, а 3: COVET ще излезе у нас през септември. Всяка книга надгражда митологията и романтиката от предишния роман.

 

ВИЖТЕ СРЕЩАТА С ТРЕЙСИ УЛФ В ИНСТАГРАМ КАНАЛА НИ ТУК.

За „Копнеж“:

Ревю във VickyI's Reading Jouney

Особено голямо впечатление ми направи изключително детайлния стил на писане на Трейси Улф. Човек все едно наистина се намира в историята като част от нея, а не просто като страничен наблюдател. Едно от нещата, които още дълго ще си спомням ярко, е шахматния сет, на който Грейс се натъква в академията още с пристигането си. Фигурите са така добре описани, че направо имах чувството, че не Грейс, а аз съм хванала една от тях и я разглеждам.

Напоследък рядко чета резюмето на една книга, преди започването й, и съответно в много от случаите не знам какво да очаквам. Моментът на изненадата обаче играе доста добра роля, тъй като шансът да очаквам прекалено много и да остана разочарована е по-малък. За „Копнеж“ например, бях наясно, че книгата бива сравнявана със „Здрач“, както вече споменах, и че е история с вампири. Останах приятно изненадана от факта, че историята се развива в академия (много обичам такъв тип книги). Не бих имала и нищо против самата аз да посетя академия „Катмиър“ и да си направя една обиколка на Аляска, колкото и студено да е. А относно вампирите… такива има, и още как! Моментално си проличава кои герои са представители на тази класа, ако мога да се изразя така. А освен вампири имаме и още толкова много други елементи към историята, които не очаквах! Да не забравяме и всичките шеги, или по-скоро опити за такива, и цялото чувство за хумор на главните герои.

Как се нарича човек, който мрази тикви?
„Антиквар“.

Някои хора може да кажат, че „Копнеж“ е пълна с клишета. So be it! Ако преди години сте си падали по „Здрач“, то „Копнеж“ е точно за вас! Ако пък не сте си падали толкова по „Здрач“, но все пак харесвате истории с вампири, дайте шанс на „Копнеж“. В книгата са включени достатъчно обрати, които ще ви държат вниманието до последната страница, а след това ще искате още.

Нина Велева 02/06/2021

Много интересна книга, докато не я прочетох не можах да я оставя. Заслужава се да се купи. Ако може да кажете кога ще излезе втората част.

Егмонт България 02/06/2021

Здравейте, Нина! Втората част от поредицата на Трейси Улф очакваме този месец. Поздрави, екипът на издателство „Егмонт”.

Дияна Иванова 21/08/2022

Планирате ли нов тираж на книгата или няма такива изгледи?

Егмонт България 22/08/2022

Здравейте, благодарим ви за интереса към книгата. Към момента не можем да споделим информация. Оставаме насреща, пожелавайки чудесен ден! екипът на ЕГМОНТ

Светлана 19/08/2023

Книгата и поредицата като цяло е страхотна! Чете се на един дъх! Моля информирайте ни кога ще издадете останалите книги от поредицата! Мисля, че има голям интерес от всички читатели, а освен това чакаме с нетърпение да прочетем остатъка от историята! Егмонт , моля не ни разочаровайте!

Добавяне на коментар: