Песента на вдовеца

9,90 лв.
Не е налично

Трес Навар, неговата котка, майка му и странните му приятели са в центъра на още една интересна история.

Трес трябва да изкара само още няколко часа като стажант, за да получи лиценз за частен детектив и да започне да работи законно. Той обаче не харесва думи като "законно" и "нормално". Затова Трес, проницателен и леко ексцентричен, има по-голяма склонност към неприятности от всеки друг. Липсващ демо запис и убийството на млада цигуларка създават нова мистерия, която отвежда Навар към истинските дълбини на Тексас. С типичния живот в провинцията, с характерната кънтри музика и с обичайните семейни драми. Не и без участието на две красиви жени, с помощта на които Трес Навар ще трябва да разплете голям и доста сложен случай.

 Автор
 Рик Риърдън
 Тип
 Криминални романи и мистерии
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 11 x 17
 Страници
 420 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542708100

Трес Навар, неговата котка, майка му и странните му приятели са в центъра на още една интересна история.

Трес трябва да изкара само още няколко часа като стажант, за да получи лиценз за частен детектив и да започне да работи законно. Той обаче не харесва думи като „законно“ и „нормално“. Затова Трес, проницателен и леко ексцентричен, има по-голяма склонност към неприятности от всеки друг. Липсващ демо запис и убийството на млада цигуларка създават нова мистерия, която отвежда Навар към истинските дълбини на Тексас. С типичния живот в провинцията, с характерната кънтри музика и с обичайните семейни драми. Не и без участието на две красиви жени, с помощта на които Трес Навар ще трябва да разплете голям и доста сложен случай.

***

Рик Риърдън постига световен успех с поредиците си за деца „Пърси Джаксън и боговете на Олимп“, „Героите на Олимп“ и „Хрониките на Кейн“. Книгите му за възрастни също се радват на голяма популярност. „Песента на вдовеца“ е вторият роман от криминалната поредица за тексаския детектив Трес Навар. След „Голяма червена текила“ тази книга също е отличена от литературните критици в САЩ.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer