2: Ястребът

16,90 лв.
Не е налично

Той е мъж, воден от чувството си за преданост и дълг, а тя е жената, чиято тайна може сериозно да застраши не само претенциите на Брус към шотландския трон, но и живота му.

 Автор
 Моника Маккарти
 Тип
 Историческа романтика
 Поредица
 Стражите на Шотландия
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 456 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542715849
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

Ерик Максорли е невероятен мореплавател, който не е срещал вятър, който да не може да укроти, или жена, която да не може да спечели. Докато не изважда мократа, полугола бавачка Ели при бреговете на Ирландия.

Под невзрачния си външен вид Ели крие голяма тайна. Тя е лейди Елийн де Бърг, непокорната дъщеря на най-влиятелния благородник в страната. Освен всичко друго, тази неустоима жена е решена да докаже, че е имунизирана срещу чара на Ерик. А това е предизвикателство, пред което той не може да остане безразличен.

* * *

Авторът

Моника Маккарти е популярен автор на бестселъри на New York Times и USA Today. Книгите й печелят редица награди, включително RITA, RT Book Reviews Reviewers? Choice, The Bookseller?s Best и „Най-добра книга на годината” на Amazon. Може да я посетите онлайн на monicamccarty.com

* * *

Книги за любов. Без предразсъдъци.

 

 

 

Даниела 23/04/2018

Ястреба е страхотна!Браво на Маккартни умее да пише и да заварти историята.Страхотна емоция ми носи книгата чета я 3ти.Жалко,че не са преведени останалите.

Детелина ч. 01/12/2018

Ще се продължи ли тази поредица? До колкото знам книгите са 12...

Егмонт 03/12/2018

Здравей, Детелина! На този етап не сме планирали издаването на останалите книги от поредицата. Поздрави!

Добавяне на коментар:
spacer