Преди

14,90 лв.

„След” е поредица на авторката Анна Тод, която се радва на милиони фенове и читатели по цял свят. Книгите ѝ са преведени на над 30 езика. Поредицата, проследяваща връзката на Теса и Хардин, е публикувана за пръв път от 17-годишната Анна в платформата Wattpad и има над 1,5 млрд. прочитания. Продадени са повече от 10 млн. екземпляра от „След” в световен мащаб, бестселър е на New York Times и е начело на класациите за най-продавани книги в Италия, Германия, Франция и Испания. Първата книга от поредицата „След” на Анна Тод е пресъздадена в едноименен филм, който излиза на големия екран през 2019 г.

***

Нищо не е такова, каквото изглежда.

ПРЕДИ нея той бе изпълнен с ярост и тъмна страст. Сам. Оцеляващ всеки ден.

СЛЕД като я срещна, разбра какво е търсел цял живот. Разбра, че без нея е никой. Че никога повече няма да бъде същият.

ПРЕДИ е разказ за събитията, предхождащи историята на Теса и Хардин, и представя историята за любовта на безмилостния злодей и невинния ангел в съвсем нова светлина.

 Автор
 Анна Тод
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 След
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 352 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542717454
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов
Склад: В наличност

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Анна Тод е родена в Синсинати, Охайо. Тя е автор на бестселъра на New York Times „След”, с който постига феноменален успех и световна известност. На 17-годишна възраст публикува разказа за Теса и Хардин в платформата Wattpad, а книжното издание е публикувано на над 30 езика. Едноименният филм по „След” излиза на големия екран през 2019 г. Анна живее в Лос Анджелис със съпруга си.

http://www.annatodd.com
https://www.facebook.com/authorannatodd
https://www.instagram.com/annatodd/
https://twitter.com/imaginator1d