2: Под знака на вълците (+ подарък)

24,90 лв.

Царят демон. Огромната армия на Фйерда е готова да нападне, а Николай Ланцов ще събере цялата си изобретателност и чар – и дори чудовището вътре в себе си, - за да спечели тази война.

Вещицата. Зоя Назяленска е изгубила вече твърде много в тази война. Видяла е как умира учителят ѝ и как възкръсва най-големият ѝ враг, и отказва да погребе още един приятел.

Кралицата на опечалените. Нина Зеник е дълбоко в недрата на врага и рискува да бъде открита и да умре, но воюва с Фйерда отвътре, от самата ѝ столица. Но жаждата ѝ за мъст може да струва на страната ѝ победата, а на нея самата – възможността да излекува сърцето си.

Цар. Генерал. Шпионин. Заедно трябва да намерят път да изковат бъдещето от мрака. Или да гледат как една нация загива.

- - -

To my Bulgarian readers,

Thank you for being a part of the Grishaverse! I hope you enjoy the next chapter in this adventure. – Leigh Bardugo

До моите български читатели,

Благодаря ви, че сте част от вселената Гриша! Надявам се, че ще се насладите на следващата глава от това приключение. – Лий Бардуго

„В приказките любовта изцеляваше раните, оправяше счупеното, позволяваше ти да продължиш напред. Но любовта, обичта, те не бяха благословия, която да прошепнеш, балсам или панацея. Не, те бяха единична, къслива нишка, която става по-силна с времето, с връзките, със споделените несгоди и оправданото доверие.“ „Под знака на вълците“, Лий Бардуго

***

Поръчките, в които е включено това заглавие, ще бъдат придружени от ПОДАРЪК – една принт-картичка с АВТОГРАФ НА ЛИЙ БАРДУГО И ПОСЛАНИЕ ДО БЪЛГАРСКИТЕ ЧИТАТЕЛИ и една картичка с цитат от „Под знака на вълците“ с размери 10 см х 15 см.

  • Предложението е в сила единствено за уебсайта www.egmontbulgaria.com. Важат стандартните условия за доставка на поръчки от egmontbulgaria.com.
  • Предложението важи до изчерпване на промоционалните количества от подаръка.
 Автор
 Лий Бардуго
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Вселената ГРИША
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
145 x 210 мм
 Страници
 608 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542726142

„Под знака на вълците“ е победител в надпреварата за читателския вот на наградите Goodreads за 2021 г. в категорията „Най-добра фентъзи книга и научна фантастика за юноши“ с 48,212 гласа.

Иван Тодоров Тодоров 12/06/2021

Здравейте, предвиждате ли издаването на някои от книгите от Гришавселената с твърди корици или някакъв вид луксозно издание?

Стефан Дженков 13/06/2021

Нямам търпение книгата да е при мен но имам въпрос относно друга поредица на Лий Бардуго. Става въпрос за The Language of Thorns и дали смятате да бъде направено българско издание в скоро време

Добавяне на коментар:

Лий Бардуго е №1 в листата на „Ню Йорк Таймс“ за най-продавани автори на фентъзи романи. Тя е създателката на вселената Гриша. С над един милион продадени екземпляри, нейната вселена обхваща трилогията „Сянка и кост“ (издадена на български), дилогиите „Шест врани“ и King of Scars, сборника с шест разказа The Language of Thorns: Midnight Tales and Dangerous Magic. Нейни разкази могат да се намерят в множество антологии, включително „Най-доброто от Tor.com“ и „Най-добрата американска научна фантастика и фентъзи за 2017“. Други нейни произведения са Wonder Woman: Warbringer и предстоящият за печат роман Ninth House.

Лий е родена в Йерусалим, израства в Лос Анджелис, завършва Йейлския университет. Работила е в рекламата, а също като журналист и дори като гримьор. Понастоящем живее в Холивуд, където понякога може да бъде чута да пее с нейната музикална група.

www.leighbardugo.com  

www.grishaverse.com