Испанска любовна измама

24,90 лв.

Една сватба. Пътуване до Испания. Най-вбесяващият мъж на света. И три дена преструвки. С други думи – план, който няма как да не сработи. 

Каталина Мартин е най-сетне обвързана. Семейството ѝ с радост съобщава, че тя ще доведе американското си гадже на сватбата на сестра си. И всички са поканени да станат свидетели на най-вълшебното преживяване за годината. 

Това със сигурност ще е водещото заглавие на утрешния вестник в малкия испански град, от който идвам. Или епитафията на надгробната ми плоча. Целият ми свят се преобръща след едно-единствено телефонно обаждане. Как ще успея да намеря някой, готов да прекоси половината свят с мен, само за една сватба? И освен това да е съгласен да се включи в измамата ми. Обаче в никакъв случай не съм чак толкова отчаяна, за да се съглася с предложението на високия, синеок мъж, стоящ пред мен. 

Арън Блекфорд. Мъжът, чиято основна цел е да ме вбесява постоянно, току-що предложи да дойде с мен като мое гадже. Точно след като си напъха носа, където не трябва, нарече ме луда, а себе си – най-добрата ми възможност. Виждате ли? Възмутително. Но, за мое огромно съжаление, също така вярно. Което ме поставя пред два избора – заслужава ли си страданието да заведа най-омразния ми колега на сватбата на сестра ми като мое фалшиво гадже, или просто да си призная лъжата? 

Нали знаете какво ще избера… 

 

Автор
 Елена Армас
 Тип
 Съвременна романтика
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 560 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542727354
Изданието в електронна форма
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

ВИЖТЕ ОЩЕ: 

5 европейски романа за вдъхновяващо лято

* * * 

За автора:

Елена Армас определя себе си като безнадежден романтик и горд колекционер на книги. С диплома на инженер-химик и „в ролята на Моника“ за приятелите си, написването на дебютния роман „Испанска любовна измама“ определя като най-вълнуващия, макар и ужасяващ проект, който някога е предприемала.

* * * 

„Испанска любовна измама“ се превърна в една от най-популярните книги в социалната мрежа TikTok през изминалата година. Красива приказка, поднесена с остроумие, роман за това, че понякога най-хубавите неща в живота се случват по възможно най-малко очаквания начин. Елена Армас е носител на наградата Goodreads Choice Award за най-добър дебютен роман, както на номинация в категорията за най-добри романтични книги на 2021 г.

* * * 

Каталина Мартин е млада, амбициозна, с водеща роля в инженерна консултантска компания и най-сетне обвързана. Поне така смята семейството ѝ, а също и че Каталина ще доведе американския си приятел на сватбата на сестра си в Испания. Заради една мъничка лъжа Каталина трябва да намери някой готов да прекоси половина свят с нея и да се преструва на нейно гадже. Арън Блекфорд е безспорно най-омразният колега на Каталина, но и единствената ѝ възможност. Всеки път, когато тя се появи в полезрението му, Арън е арогантен и саркастичен, но сега ѝ предлага своята помощ.

* * * 

„В дебюта на Армас бушува химия… Феновете на романтичните комедии ще бъдат пленени.“ — Publishers Weekly

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria)

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: