Дългата игра (ексклузивно издание)

24,90 лв.

Адалин Рейес е прекарала години в усъвършенстване на ежедневната си рутина: ставане преди зазоряване, шофиране до офисите на футболния отбор „Маямски пламъци“, работа на макс, прибиране вкъщи и отначало.

Но всичко това се срива, когато видеозапис на скандалното ѝ поведение спрямо талисмана на отбора става вайръл. Вместо да я уволни, собственикът на отбора – който всъщност ѝ е баща – изпраща Адалин в средата на нищото, където е натоварена със задачата да помогне на местен футболен отбор. Плановете ѝ се разпадат, когато открива, че играчите носят балетни пачки на тренировка, отглеждат кози за домашни любимци и се плашат от Адалин. А освен това са... деветгодишни момичета.

За да станат нещата още по-лоши, треньор е Камерън Калдани, световноизвестен вратар, който наскоро се е оттеглил от активна спортна дейност. Кам е идеалният кандидат за помощник на Адалин, но благодарение на злощастната им първа среща (включваща петел, един от краката на Кам и бронята на колата на Адалин) той решава да я изгони от града, а тя него – от отбора.

Да помогне на този детски отбор е единственият път на Адалин към изкуплението и тя играе дългата игра. Той – също.

ЕКСКЛУЗИВНО СЪДЪРЖАНИЕ
Две допълнителни глави – „Грънчарската вечер“ и „Нощта във вилата на Камерън“.

 • Изданието може да се закупи само през сайта www.egmontbulgaria.com •

Автор
 Елена Армас
 Тип
 Съвременна романтика
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 130 x 200 мм
 Страници
 544
 ISBN/Баркод
9789542731320
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора:

Елена Армас определя себе си като безнадежден романтик и горд колекционер на книги. С диплома на инженер-химик и „в ролята на Моника“ за приятелите си, написването на дебютния роман „Испанска любовна измама“ определя като най-вълнуващия, макар и ужасяващ проект, който някога е предприемала.

* * * 

„Испанска любовна измама“ се превърна в една от най-популярните книги в социалната мрежа TikTok през изминалата година. Красива приказка, поднесена с остроумие, роман за това, че понякога най-хубавите неща в живота се случват по възможно най-малко очаквания начин. Елена Армас е носител на наградата Goodreads Choice Award за най-добър дебютен роман, както на номинация в категорията за най-добри романтични книги на 2021 г. През 2022 г. излезе романът „Експеримент „съквартиранти“ по американски“.

„Дългата игра“ е най-новият роман на Елена Армас.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: