1: Южни бури

16,90 лв.

След като бракът ми приключи, оставих градския живот зад гърба си и се преместих в малкото градче Хейвънбароу, за да започна отначало.

Това, което не очаквах, беше да се окажа привлечена от черната овца на града.

Наричаха го неудачник. Студен. Мъж с мрачно минало.

Но това, което всички пропускаха в Джакс, бяха светлите петна в очите му. Случайните прояви на доброта, които вършеше, когато никой не го гледаше. Начинът, по който ме караше да бъда себе си и да се смея.

Джакс ми помогна да се отърва от багажа, който носех със себе си. Беше търпелив към болката ми и нежен към белезите ми. Беше спокойствието по време на бурята, развихрила се вътре в мен.

Ала когато миналото и на двама ни се завърна, за да преследва настоящето ни, бързо осъзнахме, че понякога любовните истории не завършват по начина, по който сме се надявали.

Понякога оставаш само с щетите от бурята.

Книга първа от поредицата КОМПАС

 Автор
Бритъни С. Чери
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Компас
 Корица
 Мека
 Формат
 130 x 200 мм
 Страници
 352
 ISBN/Баркод
9789542730446

Бритъни С. Чери е автор на бестселъри на „Амазон“, която е влюбена в словото, откакто се помни. Има бакалавърска степен по театрални изкуства с допълнителна квалификация по творческо писане от университета „Карол“. Бритъни живее в Милуоки, Уисконсин, със семейството си. Ако не тича по милион задачи и не вае истории, вероятно си играе с очарователните си домашни любимци.

Авторка е и на романите „Въздухът, който дишам“, „Огънят между Хай и Ло“, „Южни бури“, „Източни светлини“, „Западни вълни“ и много други.

Можете да я намерите в интернет на:

www.facebook.com/BrittainyCherryAuthor

www.twitter.com/brittainycherry 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: