Танцът на пеперудата

19,90 лв.
Не е налично

Казват, че едно потрепване на крилете на пеперуда може да причини хаос на другия край на света. Е, има малка разлика – всъщност не чак толкова малка – и тя е между… живота и смъртта.

В усамотената си къщичка край езерото Тори се надява, че ще успее да подреди отново парченцата от разпиления си живот. Спомените за отминалите щастливи дни и преждевременно отнетите й надежди за бъдещето обаче отказват да я напуснат.

Скоро, потънала в самосъжаление и опитвайки се да унищожи едно нищо неподозиращо кресло, тя се запознава с мистериозния си съсед – Джуд. Призраците от миналото не спират да я преследват, приятелите от настоящето правят опити да я насочат в правилната посока и нищо не е такова каквото изглежда на пръв поглед.

 Автор
Моника Джеймс
 Марка
 Анишър
 Жанр
 Съвременна художествена литература
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 432 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542721529

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Моника Джеймс е родена в Мелбърн, Австралия, автор е на любовни романи/поредици, с повече от 10 заглавия в творческата си биография, най-продаван автор в САЩ, Австралия, Канада, Франция, Испания, Израел и Великобритания.

Запален почитател на Ан Райс, Уилям Шекспир и Емили Дикинсън. Когато не твори, управлява собствения си бизнес, но умее да намира баланс между двете занимания. Пише откровени, сърдечни истории със запомнящи се и разтърсващи обрати.

spacer