Създавай с код: Направи свой уебсайт

11,90 лв.
Не е налично

CoderDojo е глобална мрежа от компютърни клубове за младежи, чиято цел е взамно да развиват уменията си в програмирането.

Тази книга представлява наръчник, който показва как да сътвориш свой уебсайт с помощта на HTML, CSS и JavaScript и как да направиш свое минидоджо с приятелите си – едно Dojo Nano.

 Автор
Клайд Хатър
Тип
Програмиране за деца
 Възраст
 9+
 Корица
 Мека
 Формат
 19 x 24
 Страници
 96 цветни
 ISBN/Баркод
9789542717836

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

<За CoderDojo>
Тази книга е за програмиране. Може би това са първите стъпки, които ще направиш към целта да станеш сериозно добър програмист. А ако се интерсуваш от програмиране, може и да си чувал за CoderDojo.

CoderDojo е клуб за програмиране за млади хора, който ти позволява да се размотаваш с други програмисти, да научаваш нови неща и като цяло да се забавляваш с компютри. Безплатно е и работиш с приятелите си. Ако си късметлия, има доджо близо до теб. Може би си бил там и си програмирал малко? Но може и да няма или пък искаш да програмираш още. Ако е така, нямаш грижи. Може да си спретнеш свое официално минидоджо, едно Dojo Nano
Как? Лесно е.
Съставки за Dojo Nano:

  • един или повече приятели
  • компютър
  • тази книга

Какво е Dojo Nano?

Какво се случва в твоето Dojo Nano? Всъщност каквото смяташ, че е готино и свързано с програмиране. В тази книга ще се срещнем с Нанонавтите, които са направили свое Dojo Nano, където ще се учат да изработват уебсайт за групата си. Те ще комбинират HTML, CSS и JavaScript, за да направят уебсайта си, а ти също може да усвоиш тези умения и да направиш свой уебсайт!

Идеи + Приятели + Код = Dojo Nano

За начало, с помощта на тази книга, ще направиш своя Dojo Nano уебсайт, а после може би сайт за приятелите си. Лесно е, забавно е, а тази книга ще ти покаже пътя!