Minecraft средновековна крепост: Разгънат строеж

24,90 лв.
Не е налично

Искало ли ти се е да създадеш собствено легендарно средновековно кралство, което да управляваш? С помощта на тази книга за Minecraft можеш да го осъществиш.

Научи как да проектираш, строиш и подобряваш всяка част от своя замък и територията около него – от непробиваемите стени и смъртоносните капани до мрачните подземия и оживените села. Всяка конструкция е представена с отделните си елементи, за да видиш какви блокове да използваш. Има и идеи как да направиш кралството си уникално.

Пълна с интересни факти от живота през Средновековието и с разнообразни идеи за строежи, тази официална книга на Mojang ще разпали въображението на майнкрафтърите от всички възрасти.

 Марка
 Minecraft
 Възраст
 9+
 Корица
 Твърда
 Формат
 23 x 28
 Страници
 80 цветни
 ISBN/Баркод
 9789542718086

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Крепост
Наблюдателници
Външни стени
Главна порта
Замъкът
Тронна зала
Казарми
Стая за омагьосване
Подземие

Село
Селска къща
Пазарен площад
Странноприемница
Катедрала
Финално оформление

Капани
Стая с капан от лава
Скрита яма
Изненада от стрели
Катапулт със стрели

Добре дошъл в Строеж на сгради: Средновековна крепост – книга, която ще те научи как да построиш свое невероятно кралство. Всяка сграда и съоръжение са представени парче по парче, за да видиш как точно са изградени. Има и различни интересни варианти и допълнения, които можеш да съчетаеш при създаването на своето кралство.

До края на книгата ще имаш своя уникална средновековна империя, над която да властваш. Ще си построил непробиваема крепост със здрави стени, наблюдателни кули и замък с великолепна тронна зала, от която да управляваш. Край замъка си ще имаш създадено по твой модел процъфтяващо село с голям пазар, китни къщи и оживена странноприемница. Всичко това ще бъде защитено от гениално конструирани от теб капани, готови да приклещят всеки неканен гост.

 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria) on