1: Импириум

19,90 лв.
Не е налично

Династията Фереджин управлява Импириум над три хиляди години. Но когато магията на фамилията започва да избледнява, с нея си отива и влиянието й над империята...

Хейзъл - най-младият член на кралското семейство - е щастлива да остави управлението на сестрите си, за да може да изучава магията си на спокойствие. Но императрицата има други планове за внучка си - тъмни и опасни действия, с които да експлоатира таланта на Хейзъл и да възкреси мистиката на Фереджините. Хоб, обикновен гражданин от външните светове, е изпратен в града, за да служи на Фереджин... И да ги шпионира.

Единият иска да защити династията. Другият иска да я унищожи. Когато Хейзъл и Хоб се сприятеляват, тяхната връзка може да спаси кралството... Или да го унищожи завинаги.

 Автор
 Хенри Х. Неф
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Импириум
 Възраст
 10+
 Корица
 Твърда
 Формат
 14 x 21
 Страници
 584 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542719267
Виктория Георгиева Михайлова 20/10/2018

Здравейте!Искам да ви питам очаква ли се в близко бъдеще да издадете втората книга от трилогията ''Импириум'' или ще спрете издаването на книгите на Хенри Х. Неф?

Егмонт 30/10/2018

Здравей, Виктория! Към момента автора не е написал втора част от поредицата, но и ние също я очакваме с нетърпение. Поздрави!

Пламен Панайотов 17/01/2020

Книгата е страхотна, с нетърпение очаквам продължението, дано да го завърши по-скоро! И огромни благодарности на издателство "Егмонт"!

Людмил Христов Сахатчиев 06/12/2022

Завладяващо фентъзи. Не мога да спра да чета, дано издадете и следващите.

Добавяне на коментар: