2: Сенки

12,90 лв.
Не е налично

Променените ще стават все повече.Пощадените може и да не оцелеят.Апокалипсисът едва сега започва.Дори преди светът да свърши, Алекс се опитваше да избяга от демоните на своето минало и чудовището, живеещо в главата й. След края силно вярваше, че Рул ще се окаже нейното спасение. Нейното и на хората, които обича. Но... грешеше.Сега отново трябва да се бори за живота си. Добре дошли в света на "Сенки" - втората книга в постапокалиптична зомби хорър трилогия "Пепел". Романът излезе в САЩ през септември 2012-а, а на 18 март 2013 г. ще увлече и българските читатели да се гмурнат в зареденото си с емоции и изпълненото с неочаквани обрати действие. Критиката отвъд Океана вече определи продължението на "Пепел" за "брилянтна" книга, "неописуемо вълнуваща" и я постави сред задължителните четива, особено за феновете на жанра.

 Автор
 Илса Бик
 Тип
 Антиутопии
 Поредица
 Пепел
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 536 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542709145
Поредица ПЕПЕЛ във Facebook

Променените ще стават все повече.
Пощадените може и да не оцелеят.
Апокалипсисът едва сега започва.

Дори преди светът да свърши, Алекс се опитваше да избяга от демоните на своето минало и чудовището, живеещо в главата й. След края силно вярваше, че Рул ще се окаже нейното спасение. Нейното и на хората, които обича. Но... грешеше.

Сега отново трябва да се бори за живота си.
 

Добре дошли в света на „Сенки” – втората книга в постапокалиптична зомби хорър трилогия „Пепел”. Романът излезе в САЩ през септември 2012-а, а на 18 март 2013 г. ще увлече и българските читатели да се гмурнат в зареденото си с емоции и изпълненото с неочаквани обрати действие. Критиката отвъд Океана вече определи продължението на „Пепел” за „брилянтна” книга, „неописуемо вълнуваща” и я постави сред задължителните четива, особено за феновете на жанра.

* * *

Илса Бик е носителка на множество награди за своите кратки разкази и романи. Участвала е в създаването на няколко научнофантастични поредици, сред които Star Trek, Battletech и Mechwarrior:Dark Age. The Key, паранормална криминална мистерия за Холокоста и прераждането, е определена за забележителна в класацията „Най-добра американска мистерия” от 2005 година. Първият й роман за тийнейджъри – Draw the Dark, печели Westchester Fiction Award за 2011 година и е обявена за най-добра книга на Bank Street College 2011.

Бик е завършила литература и кино изкуства в колежа. За създаването на „Пепел”, обаче,  тя черпи  вдъхновение от опита си като психиатър и бивш майор от Военновъздушните сили на САЩ.  Писателката следва медицина, докато служи в базите Лакланд и Андрюс по време на войната в Залива. Решава да завърши психиатрия, а не хирургия, какъвто е първоначалният й план. Става свидетел на следите, които войната остава в човешките души, и помага на много хора да се справят с вътрешните си демони. „Винаги съм намирала борбата за оцеляване след бедствие за много интересна тема – компромисите, които хората трябва да направят, и правилата, които трябва да нарушат, за да оцелеят. Освен това баща ми е оцелял от Холокоста. Такъв вид катастрофа, след която светът се срива и хората се превръщат в чудовища, винаги е била позната тема в живота ми”.

В момента Илса живее със семейството си и няколко пухкави създания в провинцията на Уисконсин, в близост до еврейско гробище. Едно нещо, което й допада за съседите й е, че са много тихи и идват да вземат назаем захар само, когато налъмите цъфнат, по думите на самата писателка.

Интервю с Илса Бик за списание БРАВО можете да прочетете тук.

georgi 30/07/2015

Някой може ли да ми каже кога ще излезе 3-та част на книгата?

Егмонт България 31/07/2015

Привет, вече е излязла, в две части, заглавието е "Чудовища" - http://egmontbulgaria.com/2057.html http://egmontbulgaria.com/2110.html

Аннна Николаева Тодорова 24/04/2016

Здравейте!Бих искала да знам кога ще имате втората книга на склад?

Добавяне на коментар: