1: Ангелска кръв

16,90 лв.
Не е налично

В играта на архангелите смъртните плащат цената…

В един свят на красота и жажда за кръв, в който ангели властват над вампири и смъртни, ловецът Елена трябва да намери архангел предател. Това е задача, с която малцина биха се нагърбили, но за пленителната млада жена няма невъзможни неща. Особено когато поръчението идва от загадъчния Рафаел – смъртоносно същество, отбягвано от всички. Елена знае, че провалът не е вариант, дори мисията й да е невъзможна. Скоро обаче красивата жена открива, че стои на ръба на бездна. Кошмарът на зверските убийства, пред които е застанала, не може да се сравни с ужаса, който изпитва пред насладата от докосванията на Рафаел. Защото, въпреки че привличането между двамата не може да бъде спряно, тя не е сигурна, че е готова да плати цената за него.

 Автор
 Налини Синг
 Тип
 Паранормална романтика
 Поредица
 Ловец на Гилдията
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 432 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542717232
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов
Ани 26/07/2016

Невероятна книга, оставяща читателя без дъх. Препоръчвам за любителите на паранормалната любов. Кога излиза продължението?

Егмонт България 27/07/2016

Здравейте, Ани! "Архангелска целувка" е планирана за 27 август 2016. Поздрави!

Кики 22/11/2016

Уникална авторка,ще издавате ли и поредицата Psy-Changeling - чела съм всички нейни книги,но с удоволствие ще го препрочета на български

Мила Кирилова Димитрова 29/12/2016

Уникална поредица. Препоръчвам горещо поредицата. Дали скоро ще излезне третата книга :)

Егмонт 07/02/2017

Здравейте! За момента не сме планирали издаването на още книги от авторката, но обещаваме да споделим веднага, ако това се промени в бъдеще. Поздрави!

Михаела 21/09/2018

Поредицата има 11 книги до момента. Интересува ме, защо се хващате изобщо да я издавате, след като нямате намерение да я издавате цялата? Защо всички издателства в България се хващат да издават и не довършват? Какъв е смисъла? Моля да ме осветлите.

Егмонт 26/09/2018

Здравей, Михаела! Винаги избираме всяка поредица с голямо желание и вярваме, че тя би се харесала на читателите. Поради липсата на голям читателски интерес към "Ловец на Гилдията", не сме планирали издаването на останалите издания. Поздрави!

Добавяне на коментар:
spacer