Килия номер 7

14,90 лв.
Не е налично

Дали тя трябва да живее, или да умре?
Ти решаваш.

Убит е Джаксън Пейдж, обичана от всички знаменитост. Шестнайсетгодишната Марта Хънидю е заловена над трупа му, с пистолета в ръка.

ВРЕМЕ Е СПРАВЕДЛИВОСТТА ДА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА.

Публиката ще реши дали Марта е виновна, или невинна, като гледа всеки ден епизоди на изключително популярното риалити шоу „Смъртта е справедливост“ – единственото телевизионно предаване, което дава силата да вземаш решения за живота на други хора – и то на цената на един есемес. Марта се е признала за виновна за престъплението. Но извършила ли го е?

Или истината е далеч по-сложна от елементарните образи, показвани по телевизията?

 Автор
Кери Дрюъри
 Тип
 Роман
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 384 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542718246
Стели Станко Симеонова 05/07/2017

Книгата е уникална. Вмъкната е една доста популярна тема, а именно - корупцията. Горещо я препоръчвам. Подходяща е както за малки (13+) така и за по-възрастни хора. Грабва още от първата страница. Надявам се скоро да се преведе и втората книга "Day 7".

Александър Христов Данаилов 05/02/2019

Много ми хареса книгата. Разбрах че е трилогия и ми е любопитно, да науча да ли поредицата ще продължи да се превежда на български с втората книга ,,Day7"

Егмонт 29/03/2019

Здравей, Алексадър! За съжаление няма да продължим с издаването на поредицата, защото няма голям читателски интерес. Поздрави!

Добавяне на коментар: