1: Сребърните очи

19,90 лв.

От създателя на поредицата игри Five Nights at Freddys – „Сребърните очи“ разкрива неразказана досега история, в която аниматронните роботи не са най-страшното нещо, спотаяващо се в мрачните дълбини на пицарията…

Изминали са десет години след ужасяващите събития в „Пицарията на Фреди Фазбеър“. Смразяващите кръвта убийства, разтърсили родното градче на Чарли – дъщерята на собственика.

Сега Чарли и нейните приятели отново се срещат в навечерието на трагедията. Старата пицария е затворена и изоставена, но те намират начин да влязат. Скоро откриват, че нещата вътре не са както преди. Мечокът Фреди, заекът Бони, пилето Чика и лисицата Фокси – лицата на „Фреди Фазбеър“, които с години веселели гостите на заведението, вече са други. Зад механичните им движения се чете кръвожаден устрем, а зад безчувствените погледи – мрачна тайна.

За да доживеят да видят зората на следващия ден в „Пицарията на Фреди Фазбеър“, Чарли и приятелите ѝ ще трябва да се изправят пред мрачното минало на ресторанта и сенките, дебнещи зад всеки ъгъл на изоставеното място.

Жанр
Компютърни и видео игри
 Тип
 Хорър
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 145 x 210 мм
 Страници
 320
 ISBN/Баркод
9789542732426

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: