Кой е излишен?

14,90 лв.
Не е налично

ЕДНА ИСТОРИЯ. ТРИ ГЛЕДНИ ТОЧКИ.
КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА ЛЮБОВ,
ПРИВЛИЧАНЕ И ВЗАИМООТНОШЕНИЯ,
НЯМА ЛЕСНИ ОТГОВОРИ.

КОРТНИ КУПЪР – КУП
Зарязан. Отново. По принцип не бих имал нищо чак толкова против, но точно в този момент Най-добрата ми приятелка и единствен извор на утеха, Джупитър Санчес, ме игнорира заради някакво си момиче.

РЕЙ ЕВЕЛИН ЧИН
Мислех, че като новодошла ще бъда „излишна“, но Джупитър и Кортни ме накараха да се почувствам сякаш съм на точното място. Също така усещам, че искам да го целуна. Нея също. Което прави нещата много... много сложни.

ДЖУПИТЪР ЧАРИТИ-САНЧЕС
Единственото по-лошо от това да изгубиш момичето, което обичаш, заради момче, е да го изгубиш заради твоето момче. Което означава да изгубиш и него също. Трябва да направя нещо по въпроса...

***

„Абсолютно невероятна, искрена, разтърсваща. Задължително четиво!“ – Еднжи Томас

 Автор
 Ник Стоун
 Възраст
 17+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 304 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542722373

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Ник Стоун е родена и израства в Атланта. Единственото нещо, което обича повече от приключенията, са книгите за приключения. След като завършва колеж, работи като съветник на деца в тийнейджърска възраст и живее в продължение на няколко години в Израел. Започва да пише след завръщането си обратно в САЩ. Животът ѝ сред хора от различни култури, религии и занимания ѝ помага да изгради автентични художествени образи в книгите си.