1: Абсолютно забележителна история

19,90 лв.
Не е налично

Здравейте! Аз съм Ейприл Мей и до мен се намира един неканен и доста особен посетител.
Той се казва Карл. Здравей, Карл!

Прибирайки се от работа около три сутринта, Ейприл Мей се натъква на гигантска скулптура – триметрова статуя на робот трансформър в самурайска броня. Поразена от нейното излъчване и от майсторството на изработката, Ейприл заснема видео със своя приятел Анди, което заедно качват в Ютюб. На следващия ден Ейприл открива, че видеото се е превърнало в суперсензация. Животът й напълно се преобръща... Карлове се появяват в още десетки градове по света, но Ейприл е първата, която ги е заснела. Сега тя трябва да се справи с последствията, които събитието оставя върху целия й живот... И всичко това, докато се опитва да разбере не само какво са Карловете, но и какво искат от нас.

***

„Първата ми мисъл, след като прочетох книгата на Ханк, беше: „Наистина мисля, че хората могат да я четат и след 100 години“. Толкова е добра.“ – Джон Грийн

 Автор
 Ханк Грийн
 Импринт
 Анишър
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 368
 ISBN/Баркод
 9789542722359

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Ханк Грийн е влогър, предприемач, научен комуникатор и вероятно още няколко неща. Фирмата му Complexly произвежда видеозаписи, гледани повече от два милиарда пъти по канали като SciShow, CrashCourse и VlogBrothers. Грийн живее в Монтана със съпругата и сина си.