1: Да поемеш риска

12,90 лв.
Не е налично

Детектив Логън Риск минава под прикритие, за да намери Пепър Йетс, потенциална връзка към неразкритото убийство на най-добрия му приятел. Той се заклева да я спечели като сътрудник на всяка цена. Но неуловимата й красота е по-подозрителна и далеч по-опасна, отколкото очаква. А последното, от което Логън се нуждае, е да започне да се грижи за нея...Пепър от години се крие от корумпирания собственик на клуб, който е готов на всичко, за да я накара на мълчи. Тя не може да се довери на никого, дори и на красивия "строителен работник", който се премества в съседство. Напрежението между тях е безспорно. Но дали, отдавайки се на страстта, ще спечели безопасността, която желае. Или чувствата й към Логън ще направят и двама им мишени на убиец?

 Автор
 Лори Фостър
 Тип
 Романтичен трилър
 Поредица
 Любов под прикритие
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 424 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542712466
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

Детектив Логън Риск минава под прикритие, за да намери Пепър Йетс, потенциална връзка към неразкритото убийство на най-добрия му приятел. Той се заклева да я спечели като сътрудник на всяка цена. Но неуловимата й красота е по-подозрителна и далеч по-опасна, отколкото очаква. А последното, от което Логън се нуждае, е да започне да се грижи за нея...

Пепър от години се крие от корумпирания собственик на клуб, който е готов на всичко, за да я накара на мълчи. Тя не може да се довери на никого, дори и на красивия "строителен работник", който се премества в съседство. Напрежението между тях е безспорно. Но дали, отдавайки се на страстта, ще спечели безопасността, която желае. Или чувствата й към Логън ще направят и двама им мишени на убиец?

* * *

Лори Фостър

Лори Фостър е бестселър автор на Waldenbooks, BordersUSA TodayPublisher’s  Weekly и New York Times. Писателката вярва, че човек трябва да помага на общността, колкото се може повече, и организира специални конкурси в съдружие с издателства, чрез които помага на много млади автори да пробият. Може да научите повече за нея като я посетите на lorifoster.com

* * *

Книги за любов. Без предразсъдъци.

 
Лариса 12/06/2015

Много слаба книга, блудкав сюжет, елементарно написана. Незная редакторите къде гледат, но има такива абсурдни изрази..Да се смееш ли, да плачеш ли незная. от любопитство започнах и втората...същата боза. Че не си заслужава порите се разбира от самосебе си.

Десислава Димитрова 29/03/2018

Слаба книга. В средата съм. Започнах я от любопитство... блудкав сюжет. Бързо развиващи се действия... Не успя да ме впечатли.

Добавяне на коментар: