Лятното приключение на Лука

8,99 лв.

Лятото е време за приключения, пътешествия по непознати места и вълнуващи срещи с нови приятели. Поне така е за повечето малчугани, които с нетърпение чакат училищната ваканция. Но за едно морско чудовище лятото под водата не е много по-различен сезон от другите. Освен ако чудовището не е изпълнено с безкрайно любопитство и копнеж да опознае света на хората...

Запознайте се с Лука. Дружелюбно и любознателно морско чудовище, което има магическата способност да се преобразява в обикновено момче. Стига някой да не го залее с вода или да не завали… За щастие, Лука открива верни приятели, с които може да бъде такъв, какъвто е. С тях лятото е не просто приключение, а истинско, епично пътешествие по пътя на мечтите.

 Марка
 Лятното приключение на Лука
 Тип
 Илюстровани книги
 Поредица
 Чародейства
 Възраст
 4+
 Корица
 Мека
 Формат
166 x 225 мм
 Страници
 64 цветни
 ISBN/Баркод
 9789542726159

ДИСНИ и ПИКСАР ни канят да изживеем незабравимо лято на Италианската Ривиера с най-новия им оригинален пълнометражен филм „Лятното приключение на Лука“! С невероятно въображение, трогателна история, незабравими герои и много хумор, Лука ще спечели сърцата на малки и големи. Режисьор е номинираният за „Оскар“ Енрико Касароса, а продуцент е Андреа Уорън („Колите 3“, „Лава“). Изживяваме „Лятното приключение на Лука“ от 18 юни в кината и книжарниците.

Действието на „Лятното приключение на Лука“ се развива в живописно градче на Италианската Ривиера и разказва историята за порастването на едно малко момче, което изживява незабравимо лято, изпълнено със сладолед, паста и безкрайни разходки със скутер. Лука споделя тези приключения с новооткрития си най-добър приятел, но безгрижните дни са заплашени от една дълбоко пазена тайна: тe са морски чудовища от друг свят, скрит точно под повърхността на водата.   

 

Трейлър, озвучен на български, в YouTube:

За книгата

detskotobnr.binar.bg:

Действието се развива в малкото градче Порторосо, разположено на Италианската ривиера. Красивите илюстрации ще ви запознаят с образите на героите и ще ви накарат да почувствата италианския дух, където хората са весели и шумни.

Лука и Алберто всъщност са две морски чудовища, които се преобразяват в момчета и искат да се впишат в човешкия свят. Дали Лука ще сбъдне своята мечта да тръгне на училище и да се потопи в необятната сфера на науката, кой ще му помогне и кой ще се опита да отнеме мечтата му, ще разберете в книгата „Лятното приключение на Лука“.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: