3: Западни вълни

19,90 лв.

Какво се случва, когато Пепеляшка се влюби в Звяра?

Аз винаги съм вярвала в приказките, а той предпочита историите на ужаса.

На Деймиън Блекстоун не му пукаше, че аз съществувам. Влезе в живота ми по една-единствена причина – да намери отговори за миналото си.

Беше въплъщение на злодея от любимата ми приказка – но онзи, който разрушава щастливия край.

И точно заради това не можех да разбера защо мъжът, който ме отгледа, е решил да постави условие в завещанието си към мен и Деймиън да се оженим. Не бях сигурна, че ще мога да живея с мъж като него. Ние бяхме пълни противоположности – аз обичах да се къпя в слънчева светлина, а той се чувстваше най-добре в сенките.

Бях убедена, че никога няма да почувствам нищо към мъжа, за когото просто бях средство за постигане на целта. И все пак в тъмнината виждах проблясъци на светлина, виждах нежност, виждах душата му. Допускахме грешки и ги наричахме съдба. Аз бях неговата Пепеляшка, той се превърна в моя Звяр.

И изобщо не бях убедена, че тази сбъркана приказка ще има щастлив край.

Но въпреки всичко бях готова да разбера.

Книга трета от поредицата КОМПАС

 Автор
Бритъни С. Чери
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Компас
 Корица
 Мека
 Формат
 130 x 200 мм
 Страници
 416
 ISBN/Баркод
9789542731689

Бритъни С. Чери е автор на бестселъри на „Амазон“, която е влюбена в словото, откакто се помни. Има бакалавърска степен по театрални изкуства с допълнителна квалификация по творческо писане от университета „Карол“. Бритъни живее в Милуоки, Уисконсин, със семейството си. Ако не тича по милион задачи и не вае истории, вероятно си играе с очарователните си домашни любимци.

Авторка е и на романите „Въздухът, който дишам“, „Огънят между Хай и Ло“, „Южни бури“, „Източни светлини“, „Западни вълни“ и много други.

Можете да я намерите в интернет на:

www.facebook.com/BrittainyCherryAuthor

www.twitter.com/brittainycherry 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: