Нямам какво да добавя

19,90 лв.

Дръж главата си наведена и разкажи цялата истина.

Брин напуска „Сейнт Амброуз“ заради убийството на любимия ѝ учител. Той е намерен от трима ученици в гората зад училището, а случаят със смъртта му не е разрешен…

Сега, четири години по-късно, Брин има нов дом и прекрасен стаж пред себе си – в криминално ТВ предаване. Тя обаче е твърдо решена да разбере какво се е случило в действителност. Тримата, намерили господин Ларкин, са по петите ѝ. Сред тях е бившият ѝ най-добър приятел Трип Талбот. Другите двама няма да забравят какво е направил Трип за тях, както той няма да забрави лъжите, изговорени пред полицията. Докато Брин се рови в миналото, за да открие истината, разкрива тайни, които могат да разтърсят света ѝ – истини за „Сейнт Амброуз“, господин Ларкин и Трип Талбот.

Преди четири години някой се е разминал с убийство. И този някой е все още тук.

Автор
 Карън М. Макменъс
 Тип
 Роман
 Жанр
 Трилър
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 416 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542728948

За автора:

Карън М. Макменъс завършва с бакалавърска степен специалността „Английска филология“ в Колежа на Светия кръст и с магистърска степен специалността „Журналистика“ в Североизточния университет. Авторка е на отличените от „Ню Йорк Таймс“ бестселъри „Един от нас лъже“, „Двама могат да пазят тайна“, „Един от нас е следващият“, „Братовчедите“, „Накрая ще ме довършиш“. По романът ѝ „Един от нас лъже“ е едноименният хитов сериал на Netflix. Книгите ѝ са преведени на над 40 езика.

Най-силният роман досега от майстора в жанра. – @Kirkus_reviews

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria)

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: