Обсидио: Досието Illuminae_03

24,90 лв.
Не е налично

„Обсидио: Досието Illuminae_03“ е последна книга от фантастичната трилогия „Илумине“.

***

Кейди, Езра, Хана и Ник тъкмо са избягали на косъм от атаките над станция „Хиймдал“ и сега се намират в претъпкания с бежанци товарен кораб „Мао“. Предвид унищожението на порталната станция и недостига на ресурси, единственият им вариант е да се насочат обратно към Керенза IV. Но какво ли ще открият седем месеца след инвазията?

Междувременно братовчедката на Кейди – Аша, е оцеляла от първоначалното нападение над „БайТек“ и се е присъединила към съпротивата на Керенза IV. Когато Рийс – стара тръпка на Аша – се появява отново на Керенза, двамата се оказват от различните страни в конфликта.

Времето изтича, а последната битка ще се води както на суша, така и в космическото пространство. Героите ще бъдат победени, а сърцата – разбити.

 Автори
 Ейми Кауфман и Джей Кристоф
 Поредица
 Илумине
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 624
 ISBN/Баркод
 9789542721895

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Джей Кристоф е водещ в класациите за фентъзи романи на New York Times, USA Today и в световен мащаб. Израснал е в Пърт, Австралия. С първата книга от поредицата си „Нивганощ“ печели австралийската награда Aurealis за най-добро фентъзи на 2016 г. и получава номинация за британската David Gemmell в категорията „Фентъзи“. Втората книга от поредицата „Божигроб“ печели отново наградата Aurealis - за най-добро фентъзи година по-късно от първата. Джей Кристоф е носител на много други награди и книгите му са издадени в над тридесет държави.

Ейми Кауфман е автор на бестселър романи за тийнейджъри на New York Times. Творбите ѝ печелят множество награди и са издадени в над 30 държави, а Publishers Weekly ги определя за страхотни и впечатляващи. Носител е на наградата Aurealis - австралийска награда за научна фантастика, фентъзи и ужаси. Авторката на „Илумине” е завършила история, литература, право и управление на конфликти и дори е работила като консултант по разкази в НАСА. Ейми е израснала в Австралия и Ирландия, а в момента живее в Мелбърн със съпруга си, спасеното от тях куче и с голямата си библиотека.

spacer