Илумине: Досието Illuminae_01

19,90 лв.
Не е налично

Сутринта Кейди си мисли, че да скъса с Езра е било най-тежкото нещо в живота й. Следобеда планетата й е унищожена...

Годината е 2575 и две конкурентни мегакорпорации воюват за планета, която не представлява нищо повече от заледено петънце на края на Вселената. Жалко че на никого не му хрумва да предупреди хората, които живеят на нея. Кейди и Езра едва си говорят, но са принудени заедно да си проправят с бой път към совалките за евакуация.

Разказана под формата на хакнати файлове - имейли, схеми, военни досиета, медицински доклади, интервюта и още - ИЛУМИНЕ е първа част от фантастична трилогия за преобърнатите съдби, за човешкия кураж и за цената на истината. Експлозивна смес от емоция, действие и моменти, които ще ви накарат да затаите дъх.

Повече информация за поредицата ще откриете на Illuminaefiles.com

 Автори
 Ейми Кауфман и Джей Кристоф
 Тип
 Роман
 Поредица
 Илумине
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 608 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542717300
Дей 03/10/2016

Книгата е уникална, прочетох я на един дъх. Заслужава да се направи филм по нея. А мога ли да попитам кога излиза втора част? И трилогия ли е? А ако не е, колко части е?

Пич 11/11/2016

Много ми хареса, че тук успяха да докарат и мъжкото в мъжете. Добре, че единия от авторите е мъж! До Егмонт Пичове, кога може да очакваме втората книга? От сигурните ми източници знам, че втората е излязла :)

Зоя Паскалева 31/08/2021

Исках да попитам кога книгата ще бъде налична отново, защото много бих искала да я прочета.

Ивайла Жекова 31/08/2021

Забелязах, че книгата е изчерпана и се чудех кога ще бъде налична отново, защото много искам да я притежавам.

Егмнот България 01/09/2021

Здравейте! Благодарим за интереса към заглавието. Издателският ни отдел вече има предвид запитванията и скоро предстои да се завърнем с повече информация. Поздрави, екипът на издателство ЕГМОНТ

Егмонт България 07/09/2021

Здравейте отново! Завръщаме се с информация от издателския ни отдел - книгата засега не е планирана за преиздаване. В случай че има промяна обаче, ще се радваме да споделим - като можете да ни следите и на сайта, и в социалните ни мрежи, където споделяме всички новости, свързани с предстоящите ни заглавия. Поздрави, екипът на издателство ЕГМОНТ

Мила Попова 15/09/2021

Много жалко, че книгата няма да бъде преиздадена. Тя е наистина добра и би го заслужила, но това си е решение на издателството. За това ще се замисля следващия път преди отново да поръчам.

Егмонт България 16/09/2021

Здравейте, Мила, проверете в книжарската мрежа. Възможно е при интерес да се стигне до изчерпване на наличност при издателството, но това не значи, че я няма в книжарниците. При най-бърза проверка, установихме, че е налична при колегите от Оzone.bg. Усмивки, екипът на ЕГМОНТ

Мария Иванова 21/03/2022

От една година издирвам "Илумине" и във физическите книжарници не само на града от който съм, но е изчерпана навсякъде. Тъй като има голям интерес към тази книга, а не се намира и втора употреба, моля, да пуснете нов тираж на книгата. Аз така бих си купила цялата поредица и съм сигурна, че няма да съм единствена.

Егмонт България 22/03/2022

Здравейте, Мария, отбелязваме си интереса ви и ще го предадем на издателския ни отдел. При новости ще се завърнем с информация тук и в социалните мрежи. Успешен ден!

Martin 06/05/2022

Здравейте! Имам огромен интерес към поредицата, но първата книга я няма нялична, за разлика от останалите две. Има ли начин да ме информирате, дали я има някъде в страната, независимо къде.

Егмонт България 09/05/2022

Здравейте, Martin, Благодарим ви за интереса към поредицата, но не можем да ви кажем конкретно в кой търговски обект можете да откриете първата книга. Поздрави, екипът на ЕГМОНТ

М 13/01/2023

Здравейте, Аз и моя приятелка искаме да прочетем книгите, но първата я няма никъде.

Калина Петрова 01/05/2024

Здравейте, бих искала да попитам дали ще бъде пусната отново поредицата в продажба, тъй като в никоя книжарница не е налична?

Добавяне на коментар:
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria) on

 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria) on

 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria) on