Илумине: Досието Illuminae_01

19,90 лв.
Не е налично

Сутринта Кейди си мисли, че да скъса с Езра е било най-тежкото нещо в живота й. Следобеда планетата й е унищожена...

Годината е 2575 и две конкурентни мегакорпорации воюват за планета, която не представлява нищо повече от заледено петънце на края на Вселената. Жалко че на никого не му хрумва да предупреди хората, които живеят на нея. Кейди и Езра едва си говорят, но са принудени заедно да си проправят с бой път към совалките за евакуация.

Разказана под формата на хакнати файлове - имейли, схеми, военни досиета, медицински доклади, интервюта и още - ИЛУМИНЕ е първа част от фантастична трилогия за преобърнатите съдби, за човешкия кураж и за цената на истината. Експлозивна смес от емоция, действие и моменти, които ще ви накарат да затаите дъх.

Повече информация за поредицата ще откриете на Illuminaefiles.com

 Автори
 Ейми Кауфман и Джей Кристоф
 Тип
 Роман
 Поредица
 Илумине
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 608 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542717300
Дей 03/10/2016

Книгата е уникална, прочетох я на един дъх. Заслужава да се направи филм по нея. А мога ли да попитам кога излиза втора част? И трилогия ли е? А ако не е, колко части е?

Пич 11/11/2016

Много ми хареса, че тук успяха да докарат и мъжкото в мъжете. Добре, че единия от авторите е мъж! До Егмонт Пичове, кога може да очакваме втората книга? От сигурните ми източници знам, че втората е излязла :)

Добавяне на коментар:
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria) on

 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria) on

 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria) on