Ако за да станеш супергерой или суперзлодей ти трябва само едно зареждане на уебсайт, ти какво ще избереш?

За броени дни животът на Тоби и неговите приятели се променя до неузнаваемост. В един миг те се превръщат от най-обикновени тийнейджъри в супергерои. Невинната им младост е открадната. Всичко се променя в деня, в който попадат на източника на техните необикновени способности... (свали и прочети началото на Hero.com: Възходът на героите)

В същото време четиринайсетгодишният Джейк получава загадъчен имейл от подател със собственото му име. Кликването на изпратения му уеблинк го зарежда с неподозирани суперсили. Преди да се усети, той се превръща в инструмент за унищожаване. Дали животът на злодей ще му допадне?... (свали и прочети началото на Villain.net: Съветът на злото)

Hero.com / Villain.net

Към уебсайта на поредицата (на английски език)

Имената на домейните Hero.com и Villain.net, използвани в поредицата, са художествена измислица. Издателят не носи отговорност, ако уебсайтове с такива наименования съществуват в действителност.

9,90 лв.
9,90 лв.

За автора на поредицата:

АНДИ БРИГС е роден в Ливърпул, Великобритания. Вместо да се отдаде на писането, нещо, за което от малък непрекъснато получава похвали, той пробва най-разнообразни занимания – от доставка на пици и управление на собствена мултимедийна компания до преподаване на информатика и филмопроизводство (разбира се, не всичките едновременно). В крайна сметка обаче той достига до нищо неподозиращия Холивуд и с удоволствие се заема с писането на филмови сценарии. В момента обаче Анди още повече се наслаждава на кариерата си на автор на романи.

Обитава тайното си убежище някъде в югоизточна Англия, където въпреки двете си буйни котки успява да пише. Твърденията му за владеенето на суперсили може би все пак са малко пресилени...