3: Един от нас се завърна

19,90 лв.

Минаха почти две години, откакто Саймън умря по време на задържане след часовете, а последиците бяха трудни за всички. Първо, Четиримата от Бейвю трябваше да доказват, че не са убийци. След това новото поколение успя да надхитри отмъстителния имитатор. Сега всички са отново вкъщи за лятото и се опитват да продължат напред.

Само че това е Бейвю и нещата никога не са прости.

Странната реклама на огромен билборд изглежда като лоша шега: „Време е за нова игра!“. Но после един от тях изчезва и става ясно, че „играта“ не е забавна. Този, който стои зад всичко, не споделя какви са правилата.

Или може би няма такива. Бронуин. Купър. Ади. Нейт. Мейв. Фийби. Нокс. Луис. Крис. Всеки един от тях е потенциална мишена. А някой неочаквано се завръща в града и нещата могат да станат повече от опасни.

Саймън бе прав за тайните – в края на краищата те излизат наяве. А Бейвю има много какво да крие.

Автор
 Карън М. Макменъс
 Тип
 Роман
 Поредица
 Един от нас лъже
 Възраст
 17+
 Корица
 Мека
 Формат
 145 x 210 мм
 Страници
 400
 ISBN/Баркод
9789542731702

Карън М. Макменъс е бестселър автор на „Ню Йорк Таймс“ и редица международни класации в жанра трилъри за тийнейджъри. Сред книгите ѝ е и поредицата ЕДИН ОТ НАС ЛЪЖЕ („Един от нас лъже“, „Един от нас е следващият“, „Един от нас се завърна“), която бе екранизирана в успешен сериал, както и самостоятелните романи „Двама могат да пазят тайна“, „Братовчедите“, „Накрая ще ме довършиш“ и „Нямам какво да добавя“. Многократно награждаваните и всеобщо признати книги на Карън са преведени на повече от 40 езика.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Карън М. Макменъс е автор на бестселърa на New York Times и тийн трилър „Един от нас лъже”, който е преведен на 37 езика. Карън живее в Масачузетс със сина си. Авторката има магистърска степен по журналистика от Northern University, но основно я използва, за създаване на измислени истории, които да намерят място в романите ѝ.