1: Един от нас лъже

14,90 лв.

Наблюдавай внимателно и може да разрешиш загадката.

В понеделник следобед петима от учениците от гимназия „Бейвю“ се събират в стаята за наказания: Бронуин – отличничката, Ади – красавицата, Нейт – престъпникът, Купър – спортистът, и Саймън – аутсайдерът, създател на прословутото клюкарско приложение „Истината“.

Един от тях така и не напуска тази стая.

В понеделник Саймън умира, но дали по случайност? Във вторник той щеше да публикува любопитни разкрития за четиримата си съученици... което ги превръща в заподозрени за неговото убийство. А дали те не са единствено прикритие за убиеца, който е все още на свобода?

Всеки има тайни. Това, което наистина има значение, е докъде си готов да стигнеш, за да ги опазиш.

 Автор
Карън М. Макменъс
 Тип
 Роман
 Поредица
 Един от нас лъже
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
145 x 210 мм
 Страници
 352 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542721406
Людмил Танев 28/02/2018

Книгата беше доста добра, обратът на историята много ми хареса и мисля че авторката е направила добра работа. Самият край леко ми остана отворен с историята на Нейт и Бронуин. Не очаквах съвсем да има LGBT герой и се зарадвах много на разноцветния каст от герой. Като цяло беше забавно, четиво което да те държи на тръни до края. П.П. Радвам се че запазихте оригиналната корица.

СВЕТОСЛАВА ЙОСИФОВА 02/03/2018

Прекрасна книга със страхотен сюжет. Макар да е предназначена за по-младата аудитория , книгата ми допадна много.

Йоанна Севдинова Чаушева 23/03/2018

Книгата е уникална .Няма да сажалявате ако я прочетете.

Петя Стоянова Михайлова 13/11/2020

Какво означава цифрата 1: пред заглавието на книгата ?

Добавяне на коментар:

Карън М. Макменъс е автор на бестселърa на New York Times и тийн трилър „Един от нас лъже”, който е преведен на 37 езика. Карън живее в Масачузетс със сина си. Авторката има магистърска степен по журналистика от Northern University, но основно я използва, за създаване на измислени истории, които да намерят място в романите ѝ.