Всичко, което не сме били (Е-книга)

15,99 лв.
Не е налично

Лиа е зле. Лиа не рисува вече. Лиа е просто сянка след злополуката, която отнема родителите ѝ.

Аксел е най-добрият приятел на брат ѝ и когато се съгласява да я приюти в къщата си на плажа за няколко месеца, всички се надяват, че ще успее да върне към живота момичето, което Лиа е била само допреди няколко месеца.

Това, което не знае, е, че Лиа винаги е била влюбена в него. Без значение от факта, че са на практика едно семейство. Животът и на двамата е на път да се промени завинаги. Защото тя е нещо, което той не може да има. Защото кожата му настръхва, когато са един до друг. Защото морето е безкрайно, а нощите са пълни със звезди и музиката на Бийтълс.

 Автор
 Алис Келен
 Жанр
 Съвременна романтика
 Възраст
 16+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 432
 ISBN/Баркод
9789542726166

justwanderingcompass.blogspot.com:

Роман, който ме отведе при Лиа и Аксел, на брега на морето, сред вълните и музиката на вечните Бийтълс. Алис Келен и нейната лятна история ни накараха да си зададем въпроса: „Къде ще се озовем, ако просто оставим нещата да се случват?“. Начинът, по който е написана книгата, е повече от завладяващ, защото Алис Келен съумява да използва символиката на предметите, на цветовете, а ежедневието превръща в красиво изкуство. Тя не пише, а рисува с думи и изречения, с чувства, дори с тъгата, с болката, но и с любовта и щастието. Дали Лиа отново ще бъде същото момиче от миналото, с цялото си сияние и с всичките цветове от палитрата на личността ѝ? Можем ли въобще да бъдем това, което сме били преди? Кой кого ще промени - дали Аксел ще спаси Лиа от депресията, или Лиа ще преобърне живота на Аксел на 180 градуса?
         Какво ме плени? Освен начина на писането, освен всички въпроси и теми, които си остават актуални дори и в личен план, Алис Келен успя да сътвори история с герои, които стават приятели с нас и дори чрез случващото се между тях могат да ни помогнат да погледнем живота си през различна призма. Тръпна в очакване да прочета и втората част от драмата между Лиа и Аксел. Изненадана съм от романа, защото очаквах баналното любовно тийнейджърско четиво за лятото, но получих много повече. Има нещо в книгата, което е като искра и остава завинаги в сърцето ни.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ивелин Иванов (@ivelin.bookish.universe)

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: