Невеста (Е-книга)

17,99 лв.
Не е налично

Мизъри Ларк, единствената дъщеря на най-влиятелния вампирски съветник на Югозапада, отново е заложник. Животът ѝ сред хората, блажената ѝ анонимност – на всичко това баща ѝ слага край. Призована е да изпълни дълга си и да продължи вековна традиция, крепяща крехкия мир между вампирите и техните заклети врагове – върколаците. И друг изход няма – младата жена отново трябва да остави съдбата си в чужди ръце.

Върколаците са непредсказуеми и безмилостни. А техният алфа, Лоу Морленд, не прави изключение. Глутницата му се подчинява безпрекословно, а той я води с твърда ръка. Но за разлика от вампирския Съвет, Лоу Морленд управлява и със загриженост. От начина, по който алфата следи всяка крачка на Мизъри обаче, бързо става ясно, че не ѝ се доверява. И може би с право…

Мизъри има собствени причини да се съгласи на уредения брак – причини, които нямат нищо общо със скрепяването на мира или с политиката на Съвета. Причините ѝ са свързани изцяло с онова, което тя винаги е желаела. Готова е да стори всичко, за да си върне човека, когото обича най-много на света. Дори и да стане невеста на вълка.

Автор
 Али Хейзълууд
 Тип
 Паранормална романтика
 Възраст
 18+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 464 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542732471
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора: 

Али Хейзълууд е родена в Италия, но е живяла в Германия и Япония, преди да се премести в САЩ, за да завърши докторантура по невронаука. Професор, автор на многобройни научни статии. В свободното си време обича да тича, да яде торта и да гледа научнофантастични филми с половинката си. Повече за нея ще откриете на www.alihazelwood.com.

„Невеста“ е най-новият роман на Али Хейзълууд, който излезе на английски език през февруари. Очакван с нетърпение и силно любопитство от почитателите на авторката, той се отличава от романтичните ѝ книги досега. „Хипотеза за любов“„Любов и неврони“ и „Любов на теория“ превърнаха Али в истинско явление с ярките персонажи от академични среди и оригинален сюжет, поднесен с хумор и автентична информация от кулоарите на научния свят.

Този път Али ни отвежда в полето на фентъзито за среща с единствената дъщеря на вампирски съветник, на която ѝ предстои уреден брак с водача на заклетите врагове на вампирите – върколаците. И дори да не се определяте като фен на паранормалните сюжети, ако харесвате творчеството на Али, няма да останете разочаровани. Мизъри Ларк и Лоу Морленд са герои, освободени от всякакви клишета и стереотипи, които с присъщата за Али лекота завладяват читателите. Напрежението помежду им нажежава страниците, докато сюжетът лъкатуши между мистерии, предателства и неочаквани обрати. Сред появилите се отзиви за романа четем, че за мнозина „Невеста“ се е превърнала в любима книга от Али Хейзълууд.

Предстои скоро да узнаем как българските читатели ще го посрещнат. Силно препоръчително четиво за всички, които изпитват носталгия по любовните истории с вампири и върколаци или са фенове на Wattpad! На български език излиза в превода на Йоана Гацова на 27 април. 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: