Хиляда целувки и едно момче (Е-книга)

17,99 лв.
Не е налично

Какво би направил, ако любовната ти история приключи, преди въобще да е започнала?

Една целувка трае секунда. Но хиляда целувки могат да продължат цял живот. Едно момче. Едно момиче. Връзка, изкована за миг и поддържана десетилетие. Връзка, която нито времето, нито разстоянието могат да разрушат. Връзка, която ще продължи завинаги. Или поне така вярват те.

Когато седемнадесетгодишният Рюне Кристиансен се връща от родната си Норвегия в заспалото градче Блосъм Гроув, Джорджия, където преди години се е сприятелил с Попи Личфийлд, има една-единствена цел. Трябва да разбере защо момичето, което е било другата половина от душата му и е обещало да го чака, го е зарязало без никакво обяснение. Сърцето на Рюне е разбито, когато Попи замлъква изненадващо. Две години по-късно той се връща в Блосъм Гроув и научава причината. И тогава разбира, че болката може да е още по-голяма.

Автор
 Тили Коул
 Тип
 Роман
 Жанр
 Съвременна литература
 Възраст
 14+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 320 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542729907

Романът на Тили Коул е красива, вълнуваща и емоционална история, чийто край ще ви остави безмълвни. Сензацията в TikTok с номинация за Goodreads Choice Awards в категорията за най-добра младежка литература.

„Силно препоръчвам тази книга с цялото си сърце. Бъдете готови за грозен плач. Но знайте, че абсолютно си заслужава всяка сълза, защото краят беше по-красив, отколкото можех да си представя“ – Aestas Book Blog

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: