4: Двор от сребърни пламъци (Е-книга)

29,99 лв.
Не е налично

Необуздана сила. Необуздана страст.

Неста Арчерън винаги е била много горда, склонна бързо да се ядосва и да не прощава лесно. И откакто бе принудена да влезе в Котела и се превърна във Върховен елф, не спира да търси мястото си в този странен, смъртоносен свят, в който трябва да живее. Още по-страшното е, че не може да превъзмогне ужасите на войната и загубите, които понесе в нея.

Единственият, който успява да подпали темперамента ѝ е Касиан – воинът, чието място в Двора на Рисанд и Фейра го поставя непрекъснато в нейна орбита. Той обаче подпалва не само темперамента ѝ. Огънят между тях е осезаем и се разгаря все по-силно, когато биват принудени да живеят под един и същ покрив.

Заплахата от война дебне на прага им, а Неста и Касиан трябва да се изправят пред чудовищата в тях и извън тях, ако искат да успеят да победят враговете на Двора си. Но най-големият риск е да се приемат – и изцерят – един друг.

#ДворОтРозиИБодли

 Автор
 Сара Дж. Маас
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Двор от рози и бодли
 Възраст
 18+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 928 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542725244

„Двор от сребърни пламъци“ е победител в надпреварата за читателския вот на наградите Goodreads за 2021 г. в категорията „Най-добра фентъзи книга“ с двойно повече гласове от следващата книга в категория – 111,498 гласа. За втора поредна година книга на Сара Дж. Маас печели този приз след миналогодишната победа на „Дом на пръст и кръв“.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: