3: Корона от позлатени кости (Е-книга)

21,99 лв.
Не е налично

Преклони се пред кралицата си или кърви пред нея

Жертва и победител…

Попи дори не е и мечтала да открие любовта в лицето на принц Кастийл. Сега копнее да се наслади на щастието си, но първо трябва да освободят неговия брат и да намерят нейния. Мисия, която крие неподозирани опасности и неочаквани последствия. Защото Попи е Избраницата, Благословената. Истинският владетел на Атлантия. Във вените ѝ тече кръвта на Краля на боговете. Короната и кралството ѝ принадлежат по закон.

Враг и воин

Попи иска единствено да контролира собствения си живот, не тези на другите, но трябва да реши дали да загърби изконното си право, или да приеме позлатената корона и да стане Кралицата от плът и огън. Ала докато тъмните грехове и кървавите тайни на две кралства най-сетне изплуват наяве, отдавна забравена сила въздига снага и се превръща в смъртна заплаха.

Любовница и сродено сърце

Но най-голямата заплаха дебне от далечния запад, където Кралицата от кръв и пепел крои свои планове, покълвали стотици години. Попи и Кастийл трябва да изпълнят невъзможното – да стигнат до Земите на боговете и да пробудят върховния крал. А докато непрекъснато излизат шокиращи тайни и коварни предателства, докато стари и нови врагове заплашват всичко, за което се борят Попи и Кастийл, двамата ще открият докъде са готови да стигнат заради народа си – и един за друг.

Кралица

 Автор
 Дженифър Л. Арментраут
 Импринт
 Анишър
 Тип
 Фентъзи роман
 Поредица
 КРЪВ И ПЕПЕЛ
 Формат
 EPUB3
 Страници
 672
 ISBN/Баркод
 9789542726722

Дженифър Л. Арментраут

е писателка, оглавила класацията за най-добър международен бестселър на „Ню Йорк Таймс“. Живее в Шепърдстаун, Западна Вирджиния. Всички слухове, които вероятно сте чули за състоянието ѝ, не са верни. Когато не се труди усърдно, прекарва времето си в четене, гледане на долнопробни филми със зомбита, преструва се, че пише, и се отдава на компанията на съпруга си, пенсионираното им полицейско куче Дизел, шантавото им пале кръстоска между бордър коли и Джак Ръсел териер на име Аполо, шестте им надменни алпаки, четири рошави овце и две кози.

Мечтата ѝ да стане писателка се зародила в часовете по алгебра, през по-голямата част от които пишела разкази… затова и не може да се похвали с добри оценки по математика. Дженифър пише юношески любовни романи – паранормални, фантастика, фентъзи и съвременни. Книгите ѝ се издават от „Тор Тийн“, „Ентенгълд Тийн“, „Брейзън“, „Дисти/Хайпириън“ и „Харликуин Тийн“. Книгата ѝ Wicked е избрана за екранизация от „Пешънфликс“ и снимките са започнали в края на 2018 г. Юношеският ѝ любовен съспенс роман Dont Look Back е номиниран за „Най-добър юношески роман“ за 2014 г. от Американската асоциация за юношеска литература, а романът ѝ The Problem With Forever печели наградата РИТА през 2017 г.

Пише и съвременни и паранормални любовни романи за възрастни и млади възрастни под творческия псевдоним Дж. Лин. 

Вижте повече за автора на jenniferlarmentrout.com.

happinessbybook.blogspot.com:

Много е приятно, когато не чакаш дълго време, за да прочетеш продължението на книга, която си харесал. Някъде юни месец прочетох „От кръв и пепел“, септември - „Кралство на плът и огън“, а ноември трябва да се издаде и третата част, за която нямам търпение, тъй като вече имам стотици въпроси за потеклото на Попи и какво ще правят двамата с Кастийл оттук нататък. 

В ревюто ми за „От кръв и пепел“ споделих, че Попи ме изненадала и то приятно, защото не очаквах да е толкова твърдоглава, борбена и жадна за свобода. Във втората книга нещата не се променят и Попи се бори не само да получи така желаната свобода, но и да намери брат си Иън и да разбере какво точно става с него.

В „Кралство на плът и огън“ има разнообразие от второстепенни герои - Делано, Аластир, Емил, Джаспър, Вонета. Всички те допълват изградения свят и са готови да се изправят пред Възнесените, за да защитят домовете си.

Каквито и съмнения да имах в предишната книга, че новата поредица на Дженифър Л. Арментраут няма да ми допадне, сега те се разбиха на пух и прах. Продължението на поредицата е доста добро и динамично, а финалната сцена е страхотна и поражда още сто въпроса как ще се развие действието в третата книга.

Ралица Миленова Зокова 02/12/2021

Скъпо издателство, като човек, вече прочел третата книга, няма как да не попитам кога смятате да пуснете следващата. Тя излиза на 15 март в Америка. Дали ще е възможно, както петата книга на Сара Дж. Маас "Двор от сребристи пламъци", да я преведете за месец, понеже никой, прочел третата книга на "от кръв и пепел" не иска да чака седем месеца. Много ще съм ви благодарна ако наистина преведете следващата книга в рамките на месец.

Егмонт България 07/12/2021

Здравейте, 1: A SHADOW IN THE EMBER на ДЖЕНИФЪР АРМЕНТРАУТ ще излезе на български още през януари 2022 г. 4: THE WAR OF TWO QUEENS, книга четвърта от поредицата КРЪВ И ПЕПЕЛ на ДЖЕНИФЪР АРМЕНТРАУТ ще се появи с логото АНИШЪР през април 2022 г.

Добавяне на коментар: