Безсмъртниците

19,90 лв.
Не е налично

Ако знаеше датата на смъртта си, как щеше да изживееш оставащото време?

През лятото на 1969 г. децата на семейство Голд – четири подрастващи на прага на себеосъзнаването – посещават дома на мистериозна жена, известна в квартала със способността си да предсказва точния ден на смъртта. Вмъкват се при нея един след друг, за да разберат съдбата си... и това е последното лято, в което са заедно.

В какво ще повярват и как ще изберат да живеят? Ще преодолеят ли страха от липсата на контрол над живота, или ще потърсят срещата с неизбежното?

Най-малкият от тях умира пръв – в указания ден…

***
Бестселър на New York Times и IndieBound

„Една завладяваща семейна сага.“ – The New York Times

„Идеална за почитатели на Дона Тарт и Селест Инг.“ – People

 Автор
 Клоуи Бенджамин
 Импринт
 Анишър
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 368
 ISBN/Баркод
9789542722489

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Клоуи Бенджамин е бестселър автор на New York Times. „Безсмъртниците“ е вторият ѝ роман и дебютира в челните позиции на престижната класация още с излизането си в началото на 2018 г. „Безсмъртниците“ е обявена за най-добра книга за месец януари на Amazon, номер 1 в класацията Indie Next Pick на американските независими книжарници, в топ 10-те книги на годината на LibraryReads. Книгата е в списъците с най-очаквани книги през годината на Entertainment Weekly, Elle, Harper’s Bazaar, The Huffington Post, Popsugar, Bustle, Nylon, Book Riot, Goodreads и други. „Безсмъртниците“ е сред номинираните книги за лятото от The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Книгите на Бенджамин са преведени на тридесет езика. Авторката е родена в Сан Франциско, Калифорния. Завършила е колежа Vassar и има магистърска степен от университета в Уисконсин. Живее със съпруга си в Мадисън.