2: Зад прага на ада (Е-книга)

26,99 лв.
Не е налично

Намери врата към Подземния свят. Открадни душа от ада.

Прост план, но хората, които се захващат с това, рядко се връщат обратно. Алекс Стърн обаче е решена да измъкне Дарлингтън от чистилището – дори това да ѝ коства бъдещето в Лета и Йейл.

След като им забраняват да правят каквито и да било опити за спасяване, Алекс и Доз не могат да потърсят помощ от Деветия дом, така че събират екип от съмнителни съюзници, за да спасят джентълмена от Лета. Заедно те ще трябва да се справят с мистериозни текстове и странни артефакти, за да разкрият най-строго пазените тайни на обществата, дори да нарушат всяко правило, докато го правят. Един след друг умират двама професори и Алекс знае, че това не е случайно. Демони са нахлули в Ню Хейвън и ако иска да успее и да спаси университета, тя ще трябва да подмами чудовищата обратно в ада.

Изпълнена с исторически факти и неочаквани обрати, така присъщи за творчеството на Лий Бардуго, ЗАД ПРАГА НА АДА вдъхва живот на един интригуващ свят, кипящ от магия, насилие и плашещо реални чудовища.

* * *

ДЕВЕТИЯТ ДОМ е най-добрият фентъзи роман, който съм чел от години, защото разказва историята на истински хора. Въображението на Лий Бардуго е брилянтно, а историята – изпълнена с неочаквани обрати – те поглъща изцяло.“ – Стивън Кинг

 Автор
 Лий Бардуго
 Поредица
Алекс Стърн
 Жанр
 Фентъзи
 Възраст
 18+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 608
 ISBN/Баркод
9789542730514

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: