2: Тез безкрайни нишки (Е-книга)

17,99 лв.
Не е налично

Една-единствена целувка бе нужна да срине стените, издигнати около сърцето на Ализе – отдавна изгубената наследница на древното царство на джиновете. Една-единствена целувка и сърцето на престолонаследника на Ардуния, Камран, вече не му принадлежи. Но след тази целувка животът и на двамата е застрашен.

Обичният дядо на Камран – цар Зал, лежи мъртъв, посечен от ръката на Сайръс, прокълнатия наследник на царство Тулан. И не стига това, но вероломният млад владетел е похитил и самата Ализе, като планира да се ожени за нея. Ако тя се съгласи, Сайръс ще ѝ преотстъпи трона и по този начин ще изпълни сделката, която е сключил с Дявола.

Ализе не иска да има нищо общо нито със Сайръс, нито с Дявола. Но пред възможността най-сетне да сбъдне съдбата си, младата жена трябва да съумее да загърби собствените си чувства и да се превърне във водача, от когото народът ѝ се нуждае.

Книга втора от поредицата ТОВА ИЗТЪКАНО ЦАРСТВО

• Предстоящо издание. Поръчките, в които е включено това предстоящо заглавие, ще бъдат доставени на или до три работни дни след датата на издаване/разпространение на книгата в търговската мрежа. Планираната дата на издаване е 22 юни 2024. Издателството запазва правото си да променя датата на издаване, което своевременно ще бъде обявено. •

 Автор
 Тахере Мафи
 Поредица
Това изтъкано царство
 Тип
 Фентъзи
 Възраст
 13+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 368
 ISBN/Баркод
9789542732617

Тахере Мафи е номинирана за Националната награда за книга и е авторката на бестселърите от класациите на „Ню Йорк Таймс“ и „Ю Ес Ей Тъдей“ – поредицата „Разбий ме“, A Very Large Expanse of Sea, Whichwood и Furthermore.

„Тахере Мафи създава разточителен, ухаещ на шафран свят, в който дяволите нашепват нежелани пророчества, а принцовете се влюбват в джинове с очи, белязани от безкраен студ. ... Безнадеждните романтици ще изпитат наслада от еуфоричната агония на очакването, докато наблюдават как тези обречени любовници подреждат чувствата си. Но докато отношенията на Ализе и Камран се развиват, Мафи предлага на читателите един разкошно изграден свят. Като сложен ислямски стенопис с цветя, историята на Мафи се разширява умишлено, при което всяко малко откритие разцъфва от предходното.” – Ню Йорк Таймс

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: