2: Среднощните зверчета (Е-книга)

12,99 лв.
Не е налично

Победи огъня.
Привлечи съюзници.
Възпламени силата в себе си.

Още от първия си досег с магията, Анук мечтае да стане вещица. Това е и единственият начин тя да спаси своите приятели – зверчетата, които за разлика от нея не се измъкнаха невредими от битката за Монтелимар. Те останаха приковани в своята животинска форма, пленени от Принц Ренар.

Сега Анук е принудена да сключи политически брак с нейния заклет враг и да премине смъртоносно огнено изпитание, за да се превърне във вещица. Но скоро Анук осъзнава, че не само зверчетата са в опасност. Най-жестокият вещерски орден е отприщил Черната смърт в Лондон, а От може би няма да е достатъчно силен, за да ги победи.

Съдбата на двата свята виси на косъм. Анук трябва да отключи силата си и да привлече нови съюзници, за да предотврати трагедията. Цената на властта винаги е била висока, сега тя ще струва всичко.

ОТЗИВИ:

  • „Вълнуващите екшън сцени, неочакваните лични разкрития и взаимоотношенията между героите се съчетават в изкусителен финал на двулогията.“ - Booklist
  • „Читателите, запознати с първия том, ще се насладят на този последен етап от пътуването на Анук, в който враговете се превръщат в семейство, а безсилните стават силни... Удовлетворяващ финал.“ - Kirkus
  • „След всяка сцена, спираща сърцето, очаквайте следваща такава.“ - Bulletin of the Center for Children’s Books
 Автор
 Меган Шепърд
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Мрачните красавци
 Възраст
 13+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 432
 ISBN/Баркод
 9789542723837

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Меган Шепърд е бестселър автор на New York Times. Израства във фамилната книжарница в Блу Ридж в САЩ. Автор е на няколко успешни поредици за тийнейджъри. Живее във фермата си в Ашвил, Калифорния със съпруга и детето си, както и с кучето, двете си котки, и много пилета.